Står du ved en skillevej og skal tage stilling til en ny situation i dit arbejds- eller privatliv? Det kan føles som en udfordring, men det kan vise sig at være en gave. I stedet for bare at skynde dig videre, bør du benytte lejligheden til at tænke igennem, hvad du virkelig gerne vil. Det kan være svært at gøre alene, især når man står midt i en stresset situation. Med en dygtig coach ved din side finder du den rette vej, der giver ro i sjælen.

Lone Løfvall Jensen er uddannet international certificeret coach (ICI), neuropsykologisk coach, mindcoach, stresscoach og mentaltræner. Hun har stor erfaring med rekruttering og arbejder dagligt med støtte til arbejdsledige indenfor alle målgrupper. Unge, ældre, ledige, karrieremennesker; kort sagt alle der ønsker forandring i deres liv, såvel arbejdsmæssigt som privat.

Mentaltræning som værktøj
Men der hvor Lone for alvor skiller sig ud er med mentaltræning, som gør dig bedre til at fokusere, sætte nye mål og nå dem. Og i hele processen opnå den sindsro, der er nødvendig for at trives, uanset hvordan du vælger at indrette dit liv.

”Det er helt fantastisk hvordan vi, bare ved at lære at arbejde med vores tanker, kan komme tættere på at nå vores mål. Mentaltræning har en dokumenteret effekt, både forebyggende og helbredende. Gennem mentaltræning kan man lære at udnytte sin hjernes fulde potentiale,” forklarer Lone Jensen, der som det seneste har afsluttet en uddannelse som certificeret hypnotisør. Hypnoseformen kaldes direkte hypnose og læner sig meget op ad mentaltræning. Metoden har vist sig at være uhyre effektiv til direkte kommunikation med vores underbevidsthed.

”Træner og udfordrer du din hjerne, vil din mentale sundhed højnes væsentligt,” fortæller Lone Jensen, der anbefaler alle 15 minutters mentaltræning dagligt – det giver bl.a. mere livsglæde, bedre søvn og forebygger alvorlige mentale problemer.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Lone Jensen