Coaching House
v/ Lone Jensen
H P Christensens Vej 1
3000 Helsingør
23455550
coachinghouse@outlook.dk

Hjælp til at finde din vej
Står du ved en skillevej og skal tage stilling til en ny situation i dit arbejds- eller privatliv? Det kan føles som en udfordring, men det kan vise sig at være en gave. I stedet for bare at skynde dig videre, bør du benytte lejligheden til at tænke igennem, hvad du virkelig gerne vil. Det kan være svært at gøre alene, især når man står midt i en stresset situation. Med en dygtig coach ved din side finder du den rette vej, der giver ro i sjælen.

Lone Løfvall Jensen er uddannet international certificeret coach (ICI), neuropsykologisk coach, mindcoach, stresscoach og mentaltræner. Hun har stor erfaring med rekruttering og arbejder dagligt med støtte til arbejdsledige indenfor alle målgrupper. Unge, ældre, ledige, karrieremennesker; kort sagt alle der ønsker forandring i deres liv, såvel arbejdsmæssigt som privat.

Mentaltræning som værktøj
Men der hvor Lone for alvor skiller sig ud er med mentaltræning, som gør dig bedre til at fokusere, sætte nye mål og nå dem. Og i hele processen opnå den sindsro, der er nødvendig for at trives, uanset hvordan du vælger at indrette dit liv.

”Det er helt fantastisk hvordan vi, bare ved at lære at arbejde med vores tanker, kan komme tættere på at nå vores mål. Mentaltræning har en dokumenteret effekt, både forebyggende og helbredende. Gennem mentaltræning kan man lære at udnytte sin hjernes fulde potentiale,” forklarer Lone Jensen, der som det seneste har afsluttet en uddannelse som certificeret hypnotisør. Hypnoseformen kaldes direkte hypnose og læner sig meget op ad mentaltræning. Metoden har vist sig at være uhyre effektiv til direkte kommunikation med vores underbevidsthed.

”Træner og udfordrer du din hjerne, vil din mentale sundhed højnes væsentligt,” fortæller Lone Jensen, der anbefaler alle 15 minutters mentaltræning dagligt – det giver bl.a. mere livsglæde, bedre søvn og forebygger alvorlige mentale problemer.

Coaching er for alle
Lone Jensen tilbyder både lifecoaching, stresscoaching, mindcoaching og karrierecoaching. Hun coacher alle der har brug for en forandring i deres liv. Det kan være den unge der har udfordringer i skolen, mennesker der skal finde en vej ud af stress, eller arbejdsledige der skal finde deres vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Hos Coaching House får du teknikker, så du kan finde styrken til at gennemgå både de almindelige og de atypiske forandringer, livet byder os. Teknikker, der gør, at de forandringer, der i første omgang opfattes som negative, ændres til en positiv kraft i dit liv.

Ud over at coache afholder Lone Jensen workshops, laver personlige mentale lydfiler, arbejder som mentor/vejleder og samarbejder med virksomheder i forhold til praktikker/løntilskud/ordinære jobs.

Varme anbefalinger
“Jeg var så heldig at få et forløb hos Lone af mit Job Center i forbindelse med min ledighed. At blive mødt med et konstruktivt og menneskeligt ansigt i en forvejen presset situation har været en kæmpe hjælp og hele vejen igennem været en positiv oplevelse. Jeg er nu i arbejde” – Preben

“Efter 4 måneders arbejdsløshed og et ukendt antal afslag på ansøgninger var selvtillid, selvværd, lyst og energi helt i bund. Jeg vidste ikke hvad coaching kunne gøre for mig, men jeg havde brug for ”hjælp” til at komme op igen og videre. Lone var det perfekte valg. Allerede efter første besøg gik jeg derfra med redskaber til at tage små skridt og en boostet selvtillid. Små redskaber, men med stor effekt. 3 besøg senere havde jeg igen troen på mig selv og så mulighederne i stedet for begrænsningerne. Lone har evnen til at få det bedste frem i en og endnu vigtigere, så man også selv kan se det, bruge det og komme videre” – Karin

“Lone har en afgørende rolle i den udvikling, som jeg har været igennem de sidste 4 måneder. Hun har med succes hjulpet mig med at finde tilbage til et liv i mental balance efter en lang periode med stress. Hendes coaching og mentaltræning har flyttet negativ energi og tanker til positive tanker og følelser, der er mere udviklende for mig. Hun har gang på gang hevet nye værktøjer frem, som har givet stof til eftertanke og mange aha-oplevelser om mig selv. Med Lones mange års erfaring med coaching inden for karriere og ledighed har hun boostet mit kompetence-selvværdet og motivation. Ligeledes har hun hjulpet med afklaring og målsætning til min videre jobsøgning og karriere og hun giver ikke op før jeg er i mål. Lones rolige og kompetente personlighed er som en varm dyne af tryghed, når man føler det hele sejler. Det har været et givende og udviklende forløb hos Lone, som jeg varmt kan anbefale andre” – Helene

Lone Jensen


sølvpartner