dit-helsingoer-L

Comedy gaven

Skal der ligge et gavekort til et godt grin under juletræet i år? Eller skal du selv træne lattermusklerne i året, der kommer? Så tag et kig på Kulturværftets comedy-program for 2023, der byder på alt fra underfundig humor til spiddende satire - og meget der imellem.
Comedy gaven

Nybygget sundhedshus åbner i Helsingør

Nybygget sundhedshus åbner i Helsingør
Fredag den 16. december er det nye Helsingør Sundhedshus blevet indviet. Nu begynder indflytningen i det mere end 19.000 kvadratmeter store sundhedshus – blandt landets absolut største af sin slags.

FORBYD FYRVÆRKERI FOR PRIVATE

Dyrenes Beskyttelse vil gerne have salget af fyrværkeri til privatpersoner helt stoppet, men i overgangen er det vigtigt at lave tiltag der beskytter både dyr, mennesker og miljø.
FORBYD FYRVÆRKERI FOR PRIVATE

Ingen frygt for indbrudstyve

Ingen frygt for indbrudstyve
Gartnernes Forsikring har samlet de almindelig gode råd til, hvordan man forhindrer indbrud i julen og har spurgt danskerne, om de følger dem. Her kan du se, hvor mange af danskerne, der har taget rådet til sig.

Der kommer mere genbrug under juletræerne i Helsingør

Hvert år bruger danskerne hver især flere tusinde kroner på julegaver, men i år vil to ud af tre danskere bruge færre penge i julen end sædvanligt. Det viser en ny måling foretaget af YouGov for Danske Bank. At der for mange er færre penge at rutte med, mærker man tydeligt hos Børneloppen i Helsingør, hvor de sælger flere brugte julegaver.
Der kommer mere genbrug under juletræerne i Helsingør

Julehilsen

Julehilsen
2022 blev også året, hvor en Per Kølster overtog posten som bestyrelsesformand ledsaget af en ny bestyrelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Nu ser nationalparkens bestyrelse og sekretariat frem til at gå et nyt år i møde sammen med et nyligt udpeget råd med udsigten til en masse spændende projekter. De ønsker alle rigtig glædelig jul og vildt nytår!

I Messiaskirken finder au pairer fra Filippinerne et frirum

Udenfor Messiaskirken i Charlottenlund står Jonnah Mai Paltu-Ob og Sarah Jane Legarbes med fyldte indkøbsposer. De er fra Filippinerne og arbejder som au pairer i Gentofte Kommune. Sammen med au pair-caféens præsident, Michelle Panganiban, skal de forberede maden til aftenens café, et initiativ, som Messiaskirken siden 2012 har lagt hus til hver anden fredag.
I Messiaskirken finder au pairer fra Filippinerne et frirum

Fernisering hos Galleriet Hornbæk

Fernisering hos Galleriet Hornbæk
Den 20. december er det 100 år siden, at Svend Wiig Hansen blev født, og glæden ved at kunne fejre det - ved at invitere til fernisering - er meget stor. Udstillingen viser både skulptur, oliemaleri, gouache, tegning og grafik. Enkelte værker kan købes. Begge kunstnerens sønner, Christian og Nicholai Wiig Hansen, vil være til stede. Det sker lørdag den 17 december kl. 14-16.

Køb kun lovligt fyrværkeri

Fyrværkeri kan være smukt og skabe glæde i den mørke tid, og lovligt fyrværkeri giver sjældent anledning til større problemer så længe det bruges med fornuft. Ulovligt fyrværkeri er dog en helt anden historie. Fra den 15. december er det tilladt at købe lovligt fyrværkeri, og det må affyres fra den 27. december til og med den 1. januar.
Køb kun lovligt fyrværkeri
facebook