Tag del i en omfattende udstilling med en af samtidskunstens helt store stjerner, Yayoi Kusama.

Udstillingen du kan opleve på Louisiana kaldes “I Uendeligheden”, hvilket er meget passende for det univers, du træder i ind. De overvældende mønstre og spejleffekter gør, at at rummet kan synes opløst og uden grænser.

Yayoi Kusama er født i Japan i 1929, og er i de seneste år blevet verdenskendt for sit kunstneriske univers bestående af farvestrålende, komplekse mønstre, der nærmest dækker alle overflader af hendes billeder, skulpturer og installationer – installationer som ofte indtager hele rum.Skærmbillede 2015-11-13 kl. 12.08.23

Centralt placeret i det grænseløse univers finder man ofte Kusama selv. Hun optræder som en markant kunster, som ikke blot står bag værkerne, men også foran dem. På fotografierne af installationerne viser Kusama sig iklædt tøj i samme mønster som malerierne. Dette er en kunstnerisk camouflagestrategi, der får hende til visuelt at gå i ét med sin kunst.

Udstillingen på Louisiana er støttet af Davids Fond og Samling.

Udstillingen vil være at opleve indtil den 24. januar 2016, hvor der er åbent tirsdag – søndag. Du kan læse mere om udstillingen og åbningstider på Louisianas hjemmeside.