Juhuuu… vinterferien er reddet!

Den 21. januar 2022 ophæves det svenske krav om test ved indrejse. Rejsende over 18 år fra Danmark til Sverige skal bare kunne vise det digitale coronapas eller lignende dokumentation for, at man enten er vaccineret, har en højst 72 timer gammel negativ test eller har gennemgået infektion inden for seks måneder. Børn og unge under 18 år er undtaget kravet om coronapas og kan frit indrejse. Desuden er personer, der transiterer gennem Sverige til og fra Bornholm, undtaget kravet om coronapas. (Uddrag fra Udenrigsministeriets hjemmeside).

Så allerede i weekenden kan I fylde bilen med hele familien og tag en smuttur til Sverige. Ved brug af AutoBizz Smart aftalen kan I tage ud og hjem samme dag lørdag eller søndag for bare 238,- kr. Men, I kan naturligvis også købe en 1-dags billet T/R online fra 499,- kr.

Fyld bilen og book billetten

Her finder I sne i Sydsverige

Vallåsen

Vallåsen ligger blot 70 km. fra Helsingborg og byder på enestående vinteroplevelser med lange bakker, store skiområder, stolelifte, slæbelifte, skiudlejning og tilhørende service. Skiskolens begynderområde har en 200 m. lang børnelift, og om aftenen kan du få glæde af oplyste piste. På området findes kiosk, grillpladser og toiletter.

Isaberg

Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette vintersportscenter, og er både for erfarne skiløbere, nybegyndere og børn. Det tager to-tre timer at køre de ca. 180 km. fra Helsingborg, og besøget kan gøres til en dagstur, hvis du står tidligt op. Men familien vil sikkert elske at bruge en weekend eller mere i de dejlige bakker.

Vångabacken

Vångabacken ligger naturskønt, lige ved spidsen af Ivösjön, godt halvanden times kørsel fra Helsingborg, og var blandt de nominerede til “Årets skidanläggning 2017”. Området er primært åbent i weekenden og byder på grønne, blå og røde pister. I sæsonen er der fast skiskole hver lørdag og søndag for børn (fra 6 år) og voksne.

Find flere skønne skisportssteder