Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 04.09.2023-12.09.2023

Brand i affald, Helsingør

Anmeldelse kl. 23.16 om brand i affald i en baggård til Coop 365 på Gefionsvej i Helsingør. Der var opstået brand i flere paller med pap, som stod i baggården. Politi og Brand til stedet. Efterslukning i gang kl. 23.56.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med tilkørsel til Helsingørmotorvejen fra Jægersborgvej foretog en 56-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kl. 12.15 et højresving mod nord, hvorved hun påkørte en 32-årig mandlig cyklist, der kørte mod vest på cykelstien på sin cykel. Ingen melding om personskade.

Kørte overfor rødt lys, Hillerød

I forbindelse med venstresvingning kørte en 51-årig kvinde fra Hornbæk kl. 13.11 mod nord fra Isterødvejen og ind på Fredensborgvej, hvorefter hun blev påkørt af en 81-årig mandlig bilist fra Hillerød, som kørte frem for rødt lys i sydgående retning ad Fredensborgvej. Politi og Redning til stedet. Fredensborgvej spærret i sydlig retning. Vejhjælp rekvireret til at flytte bilerne. De involverede blev bragt til hospitalstjek. Ingen melding om personskade.

Kørte uden kørekort, Kvistgård

Klokken 01.55 natten til mandag blev en 16-årig ung mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen og sigtet for kørsel uden kørekort. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 4.-10. september 2023

Narkokørsel, Helsingør

En 23-årig kvinde fra Greve blev kl. 00.15 sigtet for at køre bil på Kongevejen i Helsingør efter at have indtaget bevidsthedspåvirkende stoffer.

Narkokørsel, Helsingør

En 27-årig mand fra Espergærde blev kl. 04.27 sigtet for at køre bil på Hovvej i Espergærde, mens han var påvirket af kokain.

Sigtet for narko, Helsingør

En 27-årig kvinde fra Hillerød blev kl. 00.15 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og ecstasy.

Sigtet for spirituskørsel, Hornbæk

En 34-årig mand uden fast adresse blev klokken 21.16 standset, da han kom kørende ad Havnevej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt, og manden blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Sigtet for ulovligt arbejde, Espergærde

Seks mænd i alderen 26-39 år, alle fra et ikke-EU-land, blev mandag formiddag anholdt og sigtet for at arbejde på en byggeplads på Hornbækvej uden den nødvendige arbejdstilladelse.

Solouheld uden kørekort, Helsingør

En 15-årig ung mand fra Dronningmølle kørte i bil ad Hornbækvej i Hornbæk i retning mod sydøst, selvom han ikke havde erhvervet kørekort. Her mistede han herredømmet over bilen, hvorved han kørte over i modsatte spor og videre ind i et vejskilt, ned i grøften og endte i et træ. Sociale myndigheder og forældre orienteret.

Tyveri fra autocamper, Helsingør

Fra en autocamper, som stod på en p-plads på Nordre Strandvej, er der mellem klokken 17 og 18 stjålet kameraudstyr. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang. Tyveriet blev anmeldt klokken 18.24.

Tyveri fra bil, Helsingør

Anmeldelse kl. 19.52 om tyveri fra bil sket mellem kl. 17.40 og 18.40 på Tredje Tangvej i Hornbæk. Højre forsiderude var blevet knust, og der var blevet stjålet en taske med diverse indhold.

Tyveri fra bil, Helsingør

En 54-årig kvinde fra Holte anmeldte kl. 16.21 tyveri fra personbil på Nordre Strandvej i Hornbæk sket mellem kl. 15.15 og 16.20. Bilens højre siderude var blevet smadret, og kvinden havde fået stjålet en rygsæk med indhold fra bilen.

Værktøj stjålet fra varebil, Helsingør

Klokken 13.01 blev det anmeldt, at der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 06 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, som stod på Rosenkildevej.

Foto: ABW