Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "dit-helsingoer.dk.mysql.service.one.com" in /customers/3/f/a/dit-helsingoer.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Uddrag af seneste politirapport – Dit Helsingør

Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 03.11.2023-14.11.2023

Solouheld, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.49 om færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i Gentofte, hvor en 27-årig mandlig motorcyklist fra København styrtede på sin motorcykel, efter at forankørende bremsede op, og motorcyklisten måtte undvige. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade.

Bortvist på grund af dårlig opførsel, Helsingør

Fire piger i alderen 10-15 år, alle fra Helsingør, blev søndag eftermiddag omkring klokken 14 bortvist fra Kids Coolshop på Birkedalsvej, hvor deres opførsel over for en ansat i forretningen lod en del tilbage at ønske.

Brand, Helsingør

Anmeldelse kl. 03.28 om brand, som formentlig skyldtes brand i en palle, som stod i rummet i en ældre nedlagt butik på Kongevejen i Helsingør. Politi og Brand til stedet. Røg fra mindre rum, men ingen flammer.

Nordsjællands Politi var torsdag eftermiddag til stede ved Nordsjællands Grundskole og Gymnasium efter anmeldelse om indbrud og et andet mistænkeligt forhold. Vores undersøgelser viste, at der var tale om to helt legale forhold.

Butikstyveri, Helsingør

En 29-årig mand fra Helsingør blev kl. 11.08 sigtet for butikstyveri fra en Kræftens Bekæmpelse butik på Birkedalsvej i Helsingør.

FUH. Ringe mat. skade uden p-skade, Rudersdal

Klokken 7.39 tirsdag morgen skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Nærum. Part 1 i en personbil kørte sydgående ad Helsingørmotorvejen med ca. 70 km./t. Da part 2 også i en personbil foretog en hård opbremsning, kunne part 1 ikke bremse i tide og påkørte part 2 bagfra. Det medførte, at en anden bil – part 3 – påkørte part 1. bagfra. Parterne udvekslede forsikringsoplysninger, og part 2. og 3.kunne selv køre fra stedet. Part 1’s køretøj blev nødflyttet til nødsporet. Ingen personskade.

FUH. Ringe mat. skade uden p-skade, Gentofte

Klokken 10.29 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ca. 150 meter før afkørsel 5 Brogårdsvej. Part 1 i en personbil kørte ad Helsingørmotorvejen i sydlig retning ca. 150 m syd for afkørsel 5 Brogårdsvej med ca. 80-85 km./t., da føreren – en 43-årig mand – mistede herredømmet over bilen, hvorfor han lavede en forkert kontramanøvre og drejede rundt om sig selv. Part 1 landede med bagenden i et nethegn mellem Helsingørmotorvejen og Lyngbyvejen. Ingen personskade.

Færdselsuheld, Helsingør

En 49-årig mand fra Helsingør anmeldte kl. 12.03, at han var blev ramt af en personbil, da han kom kørende på sin knallert på Birkedalsvej i Helsingør. Beredskabspatrulje til stedet, som sigtede den 51-årige fører af personbilen for ikke at have overholdt sin vigepligt. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Helsingør

En 89-årig kvinde fra Helsingør kørte mod vest ad Trækbanen frem for grønt, og svingede til højre, hvorunder den 89-årige påkørte en 32-årig kvindelig bilist fra Helsingør, som kørte lige ud også mod vest. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Hærværk, Helsingør

En 21-årig mand fra Hillerød blev kl. 11.08 sigtet for hærværk på en campingplads på Kongevejen i Kvistgård.

Tyveri fra bil, Lyngby-Taarbæk

En 47-årig mand fra Tikøb anmeldte kl. 08.22, at han havde haft tyveri i sin bil i parkeringshuset ved Magasin i Kgs. Lyngby torsdag den 26./10. mellem kl. 17.27 og 18.03. Låsen på førersiden af bilen var ødelagt, og der var blandt andet taget to tablets og en bærbar PC.

Tyveri fra lastbil/varebil, Helsingør

Mellem fredag kl. 15 og søndag kl. 14.59 blev der begået et indbrud i en varebil, som holdt på Strandpromenaden. Der var med et ukendt værktøj blevet klippet et hul i sidedøren ind til låsen. Døren virkede stadig og kunne både lukkes og låses. Der var stjålet diverse el-værktøj mv.

Ung mand ramt af knivstik, Helsingør

En 20-årig mand blev mandag aften ramt af knivstik på Blichersvej. Årsagen til overfaldet skal formentlig findes i et muligt internt opgør i narkomiljøet. En jævnaldrende mand, også fra Helsingør, blev efterfølgende anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Nordsjællands Politi skal nu efterforske sagen yderligere.

Flugtbilist ramte fodgænger, Helsingør

Anmeldelse kl. 18.39 om at en grå bil var undkørt, efter at bilen havde ramt en 58-årig mandlig fodgænger fra Helsingør på Søvejen. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Helsingør

Anmeldelse kl. 11.17 om at en 19-årig bilist fra Hornbæk kørte ad Helsingørmotorvejen i sydgående retning i anden vognbane. Kort før tilkørsel 4 påkørte han bagfra en 54-årig kvindelig bilist fra Ålsgårde, som skiftede fra første til anden vognbane. Beredskabspatrulje og vejhjælp til stedet. Ingen melding om personskade.

Snarrådig borger førte til anholdelse af tyv, Halsnæs

En snarrådig 42-årig mandlig borger fra Helsingør anmeldte kl. 01.40, at han havde set føreren af en bil komme gående fra Netto på Kappelhøjvej i Frederiksværk med to brune kvartpaller i armene, hvorefter han læssede dem ind i sin bil og kørte i retning af Frederiksværk. Borgeren noterede sig nummerpladen og gav den videre til os. Vi sendte en beredskabspatrulje afsted, som ikke bare fandt to paller, men 41 paller i bilen, som den 29-årige mandlige fører fra Jyderup ikke kunne gøre rede for. Takket være den observante borger er føreren af bilen nu sigtet for tyveri, og for ikke at have medbragt kørekort, idet hans kørekort var udløbet.

Foto: ABW