Fornøjelser i sneen for hele familien

Uanset om I søger de vilde udfordringer eller hellere vil tage det roligt, så finder I det hele i Sverige. Og, der er både noget for alpin-, langrend- og snowboard-entusiaster.

Fyld bilen med hele familien og tag en smuttur til skiparadiset Sverige. Køb en 1-dags billet T/R online fra bare 494,- kr. Eller brug din AutoBizz Smart aftale og tag ud og hjem samme dag lørdag eller søndag fra bare 238,- kr. Bemærk, at de svenske myndigheder har indført krav om coronatest ved indrejse for alle, der er fyldt 12 år.

Fyld bilen og book billetten

Vallåsen venter lige på den anden side

Med 11 pister og 7 lifte har Vallåsen noget for alle aldre og niveauer – og så ligger det bare 45 minutters kørsel fra Helsingborg havn. Her er lange bakker, store skiområder, stolelifte, slæbelifte, skiudlejning og skiskolens begynderområde har en 200 m. lang børnelift. Om om aftenen kan I få glæde af oplyste piste.

Besøg Vallåsen

Hvor går skiferien til i år?

Hvorfor køre sydpå hele natten, når I kan tage en nordpå til de skønne, svenske skiområder? Kun 45 minutters kørsel fra Helsingborg ligger Vallåsen med 11 pister og egen snefabrik, og et par timer derfra finder I Isaberg, et af Sydsveriges største vintersportscentre. Længere nordpå ligger den tidlige sne på Kungsberget og Ulricehamn – sande mekkaer for skisportsentusiaster.

Ski med udfordringer

Ulricehamn Skicenter ligger ca. 230 km. fra Helsingborg og er et af de hyggeligste og mest alsidige skiområder i det sydlige Sverige. Gode alpinbakker, stort snowboardområde og flot langrendsområde. Her findes udfordringer for alle aldre og skiskole for dem, der trænger til opfriskning af teknikken.

Besøg Ulricehamn

Et mekka af pister

Kungsberget Skicenter ligger i Gävle, ca. 7-8 timers kørsel nord for Helsingborg, og her finder du et sandt mekka af pister og fornøjelser for hele familien. Og her falder sneen garanteret tidligt. Ud over 22 pister finder du Snowpark, Happy Park og Big Air for børn og barnlige sjæle, så dagene går hurtigt, når du er på Kungsberget.

Besøg Kungsberget

Tag på tur ud i det blå (og gule)

Er I ikke til ski og fart, men mere til vandresko og moderat hastighed, bugner Sverige af gode vandreruter, uanset hvad jeres ønsker er til oplevelser og udfordringer undervejs, – og fælles for dem alle er god skiltning, så det er let at finde vej.

Vandreruter i Sydsverige

Nyd pausen på vejen – eller bliv ombord

Uanset om I er på vej et sted hen og blot har brug for en pause på vejen eller I skal nyde nogle timer ombord med fx frokost eller middag, så er I altid velkomne. Vi har fyldt hylderne i både café og shop, så I kan finde forfriskninger og lækkerier, og i restauranten kan vi snart præsentere ny lækker á la carte menu og frisk frokostbuffet.

Nye tilbud i shoppen

Det nye ForYou magasin er ude og bugner som altid af gode tilbud til svenske priser.

Find flere tilbud

Waves Vinter à la carte

Den 12. januar præsenterer vi den nye à la carte menu i Restaurant Waves på Aurora.

Se menu og book bord