Svensk hygge, skønhed og natur

Villa Abelin og Norrvikens Trädgårdar står smukt i sensommersolen og er altid et besøg værd. Vil du opleve en golfbane i naturskønne omgivelser bør vejen lægges forbi Bjäre Golf. Begge steder er der rabat at få, når du sejler med ForSea. Og, så må du ikke gå glip af den sidste chance for at opleve autentisk svensk kaffe-fika hos Flickorna lundgren inden de lukker ned for efteråret. Fyld bilen og tag en smuttur til Sverige fra bare 109,- kr. pr. vej med din AutoBizz Smart aftale.

*Prisen gælder ved ud-og hjemrejse samme dag i weekenden fra den 1. september 2021 og året ud. Har du ikke allerede koblet din bizz på vores AutoBizz Smart aftale, kan du let og enkelt gøre på vores hjemmeside.

Læs mere om AutoBizz Smart priser

Imponerende park

Norrvikens i Båstad er et absolut “must-see” for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der brændte for at skabe en have, som var både smuk og nyttig, og kunne stille både den fysiske og billedlige sult.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entréen.

Norrviken Trädgårdar

Golf i verdensklasse

På Hallandsåsen ligger Bjäre Golfklubb, hvor du kan nyde en golfoplevelse ud over det sædvanlige, i et naturskønt miljø og med fantastisk udsigt, en superb golfbane, god service, dejlige madoplevelser og skønne overnatningsmuligheder.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og få 20% rabat på greenfee.

Bjäre Golfklubb

Fika hos Flickorna

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” beliggende ved den lille fiskerby Skäret på den smukke Kulla-halvø. Læg turen forbi og nyd det autentiske miljø med det lille skæve kaffehus, hvor dugen er ternet og pigerne iklædt traditionelle kjoler og nederdele. Nyd en frokost eller “fika” (svensk kaffe-kage tradition) ved den lille skønne fiskerhytte fra 1732.

Flickorna Lundgren på Skäret ligger kun 45 minutters kørsel fra færgelejet i Helsingborg, og er en lille perle, som du bør opleve. Få et øjebliks uforstyrret hygge med ægte svensk hjemmebag, nybrygget kaffe og hjemmelavet saftevand. Sidste chance for besøg i weekenden kl. 11-16.

Besøg Flickorna Lundgren

Certificerede fisk og skaldyr ombord

Vidste du, at vi er det første rederi i verden, der udelukkende serverer MSC- og ASC-mærkede fisk og skaldyr ombord? Vi prøver at gøre det så let som muligt for vores gæster at træffe et bæredygtigt valg, – og der er absolut ingen grund til at slås om maden, for der er rigeligt af den. Hvert år serverer vi ca. 26 ton fisk og skaldyr ombord på vores færger.

Ny efterårsbuffet

Buffetens herligheder kredser om retter med efterårets grøntsager, kød og skaldyr. Skaldyrselskerne kan blandt andet nyde hede muslinger med chili og koriander, hummersuppe og rejer med skal. Der er selvfølgelig også vegetariske alternativer.

Læs mere og book bord

Julefrokost til søs

Vi dækker op med de mest elskede svenske klassikere, når vi fra den 19. november byder velkommen ombord til det store svenske julebord i Restaurant Waves på Aurora. Booker I bord inden den 15. oktober er der early bird rabat.