For Helsingør Teater og ikke mindst for alle teatergængerne har foråret 2020 været det forsømte teater-forår. Men mandag den 11. maj kunne teatret ENDELIG sende en glædelig nyhed ud til alle de nuværende årskortmedlemmer: Dér startede salget nemlig af Danmarks billigste teaterbillet: Helsingør Teaters årskort til sæson 2020/21.

På trods af det faktum, at det foreløbig kun er årskortet, og ikke forestillinger, der er sat i salg, har opbakningen allerede været forrygende.

”Det er tydeligvis ikke kun os, der har savnet at dele teateroplevelserne med vores publikum”, siger teaterleder Jens Frimann Hansen. ”Selvom vi foreløbig kun har sat vores årskort til salg, har salget fra starten været en positiv overraskelse – og det må jo dels betyde at vi har verdens bedste, loyale publikum, men også at behovet for at glæde sig til kulturoplevelser er stort”, fortsætter han.

Helsingør Teaters årskort til sæson 2020/21 giver et lille hint om i hvert fald én af sæsonens forestillinger: Det er nemlig én af dansernes fødder fra About Miss Julie af Dansk Danseteater, der pryder forsiden…

Helsingør Teater vil være helt sikker på at man har de rigtige retningslinjer at gå efter. Det skal være trygt at gå i teatret, uanset hvordan betingelserne bliver. Derfor vil der gå nogle dage inden indholdet i teatersæsonen 2020/21 kan afsløres. Til gengæld vil man med et årskort også være de allerførste til at få besked om forestillingerne.

Danmarks billigste teaterbillet – Helsingør Teaters årskort

Alligevel er der flere gode grunde til at købe et årskort allerede i dag:

Helsingør Teater præsenterer i sæson 2020/21 i skrivende stund 45 forestillinger fordelt på 34 forskellige titler. Det betyder, at selv med den dyreste version af årskortet, koster hver billet under 30 kr.

Dertil kommer entreforestillinger gadeteaterfestivalen PASSAGE – hvordan lige dét kommer til at foregå i 2020 arbejder teatret og festivalen stadig på. Og så dukker der altid nye ting op undervejs i en sæson.

Så selvom det trods alt nok er de færreste der når at se omkring 35 forestillinger på en sæson, skal man faktisk se under 4 forestillinger, før årskortet er tjent ind.

Med et årskort bliver man desuden blandt de første, der får information, så snart Helsingør Teater kan sige mere om indholdet i årskortet; forestillingerne i sæsonprogrammet 2020/21.

Den traditionelle og hyggelige sæsonpræsentation må desværre udskydes ” Vi ser på om der er mulighed for at lave et arrangement i det tidlige efterår”, siger Camilla Hasseriis Dietz fra Helsingør Teater ”men i første omgang gør vi alt hvad vi kan for at få vores program færdigt i en digital version, så man hjemme i stuen kan bladre igennem de mange forestillinger.”

Med årskortet er man også de første, der får mulighed for at sikre sig billetter til forestillingerne, når disse sættes i salg. Helsingør Teaters årskortholdere får nemlig altid nogle dages forspring, inden forestillingerne sendes ud i helt almindeligt løssalg.

Og der er altid plads til flere i årskortfællesskabet.

HELSINGØR TEATERS ÅRKORT 2020/21:

Helsingør Teaters årskort giver gratis adgang til alle forestillinger præsenteret af Helsingør Teater i sæsonen 2020/2021. Derudover kan årskortholdere invitere gæster til forestillinger med stor rabat og får forskellige rabatter, særlige tilbud og nyheder fra teatret som de første.

Årskortet findes i tre versioner: Ung/Stud (gælder også til børn) , Voksne og 65+.

Link til mere information og køb af årskort findes på www.helsingor-teater.dk

FOTO: Helsingør Teaters årskort til sæson 2020/21 giver et lille hint om i hvert fald én af sæsonens forestillinger: Det er nemlig én af dansernes fødder fra About Miss Julie af Dansk Danseteater, der pryder forsiden…