Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023/11/17-2023/11/28.

Brand i sommerhus, Dronningmølle

Et sommerhus på Lærkevej udbrændte søndag eftermiddag. Anmeldelsen om branden kom klokken 15.15, og ingen personer kom til skade ved branden, som formentlig er opstået i forbindelse med brug af en brændeovn.

Indbrud i varebiler, Hillerød

Klokken 15.18 blev det anmeldt, at der havde været flere indbrud i varebiler, som stod på Fredskovhellet. Gerningspersonen eller – personerne har skåret hul i bilernes skydedøre. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet fra bilerne.

Kørte uden kørekort, Gørløse

Søndag aften klokken 20 blev en 46-årig mand fra Herlev standset, da han kom kørende ad Roskildevej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet, selvom han ikke havde nogen førerret.

Indbrudsoversigt uge 46

Butikstyveri fra andre forretninger, Helsingør

I en forretning på Birkedalsvej blev der torsdag kl. 15.40 begået et butikstyveri. Sigtede – en 59-årig mand – indfandt sig i forretningen som kunde, hvor han gemte en elkedel i en sort taske/pose, og passerede forretningens kasselinje uden at erlægge betaling. Sigtede erkender forholdet.

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Klokken 14.13 torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Klampenborgvej. Part 1 førte bus i vestgående retning ad Klampenborgvej, hvor hun i krydset med Helsingørmotorvejens afkørsel 16, sydgående, kørte frem for rødt, hvor hun påkørte part 2, som førte almindelig personbil frem i krydset og skulle svinge mod øst ad Klampenborgvej.

Færdselsuheld, Helsingør

En 39-årig mandlig bilist fra Bagsværd kørte kl. 09.34 kørte ad Kongevejen i nordlig retning, da en 36-årig mandlig lastbilchauffør fra Albertslund, som også kørte i nordlig retning ad Kongevejen med pludselig bremsede op. Den 39-åriges køretøj pådrog sig mindre materielle skader på højre front og lastbilchaufførrens køretøj pådrog sig mindre materielle skader på bagerste kofanger, da bilisten ikke nåede at bremse. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Der var væsker på kørebanen, hvorfor Brand også kom til stedet, og fik kastet kattegrus på kørebanen.

Færdselsuheld, Nærum

En 35-årig kvindelig bilist fra Allerød kørte kl. 08.25 foran en 54-årig mandlig bilist fra Vedbæk ad Helsingørmotorvejen i tredje vognbane i sydgående retning. Fordi, der var kødannelse, var der kontinuerlig nedbremsning og igangsætning mellem bilerne på vejen. En ukendt part 3, som kørte foran den 35-årige kvinde, bremsede ned, hvorved kvinden bremsede ned og holdt stille. Den 54-årige mand påkørte den kvindelige bilist bagfra, så hendes bil blev trykket ind i bagenden af part 3. Uheldet skete omkring KM-mærke 31. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. 1. og 2. vognbane spærret. TIC sendt en skiltevogn. Brand fik trukket bilerne ud i nødsporet, og spredt kattegrus ud på vejen. Ingen melding om personskade.

Havde joint på sig, Helsingør

En 20-årig mand fra Helsingør blev tirsdag aften klokken 19.40 truffet på Egevænget af en patrulje. Den 20-årige blev fundet i besiddelse af en joint, hvilket han blev sigtet for.

Indbrud i café, Dronningmølle

Kort efter midnat kom en anmeldelse om, at der var indbrud i Drømme Café på Villingebæk Strandvej. En patrulje kørte til stedet, men gerningspersonen var forsvundet fra stedet.

Udbrændt skib, Helsingør

Anmeldelse kl. 15.25 om, at der var opstået brand i et skib på molen, og at branden formentlig var opstået i forbindelse med et tændt oliefyr. Skibet var udbrændt. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Brand i gårdbygning, Hornbæk

Søndag aften klokken 20.53 kom en anmeldelse om brand i en gårdbygning på Hornbækvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet efterfølgende konstaterede, at der var tale om røg fra en brændeovn.

Kortslutning forårsagede mindre brand, Kokkedal

En kortslutning i en el-kedel var klokken 02.34 natten til mandag årsag til, at der opstod en mindre brand på en adresse i Hvedevænget. Ingen personer kom til skade ved branden, som medførte sodskader på vægge og loft.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 20.-26. novemebr 2023

Værktøj stjålet fra varebil, Helsingør

Mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen klokken 04 er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod i Folehaven. Tyven har skåret hul i bilens skydedør for at skaffe sig adgang. Tyveriet blev anmeldt klokken 04.25.

Færdselsuheld, Kokkedal

Anmeldelse kl. 07.08 om færdselsuheld på Helsingørmotorvejen, hvor en 45-årig kvindelig bilist fra Danstrup påkørte en varebil, som kørte foran hende. Varebilen bremsede op grundet tæt trafik, hvorefter den kvindelige bilist bremsede, men gled op i bagenden på varebilen. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade

Overholdt ikke sin vigepligt, Helsingør

En 25-årig kvindelig bilist fra København kørte kl. 07.23 ad Gefionsvej i nordøstlig retning. Da hun skulle dreje til venstre skete der i lyskrydset en påkørsel med en 40-årig kvindelig cyklist fra Helsingør, som cyklede ad Gurrevej i sydvestlig retning. Beredskabspatrulje til stedet. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelse. Ingen melding om personskade.

Sigtet for hæleri, Helsingør

En 29-årig mand fra Helsingør blev kl. 08.00 sigtet for hæleri. Manden havde modtaget et større beløb på sin bankkonto, hvorfra han hævede pengene til en kammerat, der havde bedt ham om at gøre dette. Pengene stammede fra et bedrageriforhold kammeraten havde begået.

Tyveri fra varebil, Helsingør

Anmeldelse kl. 16.00 om tyveri fra varebil på Ponydalen sket mellem tirsdag den 21.11 kl. 16.30 og onsdag den 22.11 kl. 07.30, hvorefter der var stjålet en stor trækasse med al deres værktøj.