Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023/11/13-2023/11/21.

Bortvist på grund af dårlig opførsel, Helsingør

Fire piger i alderen 10-15 år, alle fra Helsingør, blev søndag eftermiddag omkring klokken 14 bortvist fra Kids Coolshop på Birkedalsvej, hvor deres opførsel over for en ansat i forretningen lod en del tilbage at ønske.

Brand i sommerhus, Dronningmølle

Et sommerhus på Lærkevej udbrændte søndag eftermiddag. Anmeldelsen om branden kom klokken 15.15, og ingen personer kom til skade ved branden, som formentlig er opstået i forbindelse med brug af en brændeovn.

Indbrud i varebiler, Hillerød

Klokken 15.18 blev det anmeldt, at der havde været flere indbrud i varebiler, som stod på Fredskovhellet. Gerningspersonen eller – personerne har skåret hul i bilernes skydedøre. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet fra bilerne.

Kørte uden kørekort, Gørløse

Søndag aften klokken 20 blev en 46-årig mand fra Herlev standset, da han kom kørende ad Roskildevej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet, selvom han ikke havde nogen førerret.

Indbrudsoversigt uge 46

Butikstyveri fra andre forretninger, Helsingør

I en forretning på Birkedalsvej blev der torsdag kl. 15.40 begået et butikstyveri. Sigtede – en 59-årig mand – indfandt sig i forretningen som kunde, hvor han gemte en elkedel i en sort taske/pose, og passerede forretningens kasselinje uden at erlægge betaling. Sigtede erkender forholdet.

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Klokken 14.13 torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Klampenborgvej. Part 1 førte bus i vestgående retning ad Klampenborgvej, hvor hun i krydset med Helsingørmotorvejens afkørsel 16, sydgående, kørte frem for rødt, hvor hun påkørte part 2, som førte almindelig personbil frem i krydset og skulle svinge mod øst ad Klampenborgvej.

Færdselsuheld, Gentofte

En 27-årig mandlig bilist kørte kl. 16.31 ad Helsingørmotorvejen i nordlig retning. Her bremsede han hårdt op, idet en forankørende også bremsede hårdt op, og blev påkørt bagfra af en 60-årig mandlig bilist fra Vedbæk, der kørte i samme retning. Den 60-årige bilist nåede ikke at bremse tilstrækkeligt til at undgå et sammenstød. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Helsingør

En 49-årig mand fra Helsingør anmeldte kl. 12.03, at han var blev ramt af en personbil, da han kom kørende på sin knallert på Birkedalsvej i Helsingør. Beredskabspatrulje til stedet som sigtede den 51-årige fører af personbilen for ikke at have overholdt sin vigepligt. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Helsingør

En 89-årig kvinde fra Helsingør kørte mod vest ad Trækbanen frem for grønt, og svingede til højre, hvorunder den 89-årige påkørte en 32-årig kvindelig bilist fra Helsingør, som kørte ligeud også mod vest. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Musik til ulempe, Helsingør

Anmeldelse kl. 01.10 om at der blev spillet meget høj musik på Sydvej. Beredskabspatrulje til stedet som sørgede for, at der blev skruet ned for musikken.

Tyveri fra bil, Lyngby-Taarbæk

En 47-årig mand fra Tikøb anmeldte kl. 08.22, at han havde haft tyveri i sin bil i parkeringshuset ved Magasin i Kgs. Lyngby sket torsdag den 26.10 mellem kl. 17.27 og 18.03. Låsen på førersiden af bilen var ødelagt og der var blandt andet taget to tablets og en bærbar PC.

Ung mand ramt af knivstik, Helsingør

En 20-årig mand blev mandag aften ramt af knivstik på Blichersvej. Årsagen til overfaldet skal formentlig findes i et muligt internt opgør i narkomiljøet. En jævnaldrende mand, også fra Helsingør, blev efterfølgende anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Nordsjællands Politi skal nu efterforske sagen yderligere.

Overholdt ikke sin vigepligt, Helsingør

En 25-årig kvindelig bilist fra København kørte kl. 07.23 ad Gefionsvej i nordøstlig retning. Da hun skulle dreje til venstre skete der i lyskrydset en påkørsel med en 40-årig kvindelig cyklist fra Helsingør, som cyklede ad Gurrevej i sydvestlig retning. Beredskabspatrulje til stedet. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelse. Ingen melding om personskade.