Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2021/09/06-2021/09/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel, Helsingør

En politiassistent bemærkede klokken 08.13 en mand, som slingrende kom gående ad Prøvestensvej i retning mod en parkeret bil. Manden satte sig ind i bilen og kørte kort fra stedet, inden politiassistenten fik bragt køretøjet til standsning grundet mistanke om spirituskørsel. Føreren af bilen, en 54-årig mand fra Helsinge, blev anholdt og sigtet for forholdet, og der blev efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spirituspåvirkning.

Kastede plastikbeholder på bil, Helsinge

En 12-årig dreng fra Vejby kastede mandag aften klokken 21.00 et plastikbeholder på en bil, der passerede drengen på Gurrehavevej. En patrulje fandt frem til drengen, som blev kørt hjem til sine forældre, hvor der blev taget en adfærdsregulerende samtale med ham. Desuden bliver de sociale myndigheder underrettet om sagen.

Mand kørte ind i træ, Tikøb

En 64-årig mand fra Fredensborg kørte søndag eftermiddag klokken 12.58 ind i et træ på Fredensborgvej. Årsagen til uheldet er indtil videre ukendt. Manden blev efterfølgende frigjort fra bilen og kørt til behandling på hospitalet.

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 08.50 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet elektriske haveredskaber og elektrisk værktøj fra en varebil, som havde holdt parkeret ved Gefionsparken mellem onsdag klokken 16.30 og torsdag klokken 06.30. Indstigningen i varebilen var sket ved, at ruden i passagersiden var blevet knust.

Færdselsuheld, Helsingør

En 44-årig kvindelig bilist fra Helsingør kørte klokken 11.58 ad H.P. Christensens Vej i sydøstlig retning, da hun blev blændet af solen, mens hun ville bremse ned for en forankørende bil. I den forbindelse tog hun fejl af bremse og speeder og påkørte tre parkerede biler. Kvinden havde efterfølgende brug for hjælp til at komme ud af bilen, hvorfor brandvæsnet blev rekvireret til stedet. Kvinden blev derpå kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Brand i materielskur, Helsingør

Der indløb klokken 15.31 anmeldelse om brand i et materielskur på Ellehammervej, og politi og brandvæsen kørte til stedet. Slukningsarbejdet blev påbegyndt, og der var ingen fare for spredning af ilden. Taget nåede at brænde helt væk, og resten af skuret blev efterfølgende revet ned grundet sammenstyrtningsfare.

Materielskuret var ikke længere i brug, og ingen personer kom i forbindelse med branden til skade.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

Tyveri fra varebil

Helsingør: Klokken 07.02 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet klippet hul i siden på en varebil, der havde holdt parkeret nær Hestens Bakke, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra køretøjets kabine.

Samme type anmeldelse indløb klokken 07.15 – her havde varebilen holdt parkeret på en p-plads nær Piskesmældet imellem tirsdag klokken 17.00 og anmeldelsestidspunktet.

Klokken 08.17 indløb der ligeledes en anmeldelse om et sådan forhold – her havde varebilen holdt parkeret på en p-plads nær Hestens Bakke imellem tirsdag klokken 21.00 og onsdag klokken 07.10.

Også klokken 09.36 modtog politiet en anmeldelse om tyveri af værktøj fra en varebil, der var blevet klippet op. Her havde varebilen holdt parkeret på en p-plads ved Piskesmældet imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 06.50.

Fik stjålet taske

Helsingør: En forglemmelse medførte onsdag aften, at en 34-årig kvinde fik stjålet sin taske på toilettet på McDonald’;s. Her havde hun hængt tasken på en knage, men glemte at tage den med, da hun forlod stedet, og da hun kom tilbage, var tasken væk. Det viste sig senere på aftenen, at de dankort, som lå i tasken var forsøgt brugt på Blichersvej og ud fra videoovervågningen fra stedet, skulle der var tale om en dreng på 10-12 år.

Radio og gps stjålet

Helsingør: Fra en bil, der holdt på Hestens Bakke, er der klokken 01.49 natten til torsdag stjålet en radio samt gps. Tyven har knust bilens siderude for at få adgang til bilen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08.-09. september 2021

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 15.26 blev det anmeldt, at der var sket et harmonikasammenstød i Hørsholm med fem køretøjer involveret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved afkørsel 12. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor alle tre vognbaner kortvarigt var lukket, imens der blev fjernet olie og andet fra vejen.

Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet.

Hærværk, Hornbæk

Klokken 18.04 blev det anmeldt fra Hornbæk Fitness, at ukendte gerningspersoner i nattens løb havde klippet kabler over til blandt andet fitnesscenterets udendørs belysning. Der var ikke blevet stjålet noget af det udendørs træningsudstyr efterfølgende, men det kan ikke udelukkes, at dette har været det egentlige formål med hærværket.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Klokken 20.48 blev en 26-årig mand fra Humlebæk visiteret på en p-plads ved Egevænget. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Sigtet for spirituskørsel

Hørsholm: En 35-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 14.50 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste en alkometertest, at mands promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge den 35-åriges nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Tyveri fra personbil, Kvistgård

Mellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 14.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en bil på Munkegårdsvej ved at knuse bagruden. Fra bilen blev der stjålet solbriller.

Brand i mark, Tikøb

Klokken 14.21 indløb der anmeldelse om, at der kunne ses flammer og røg fra en mark på Lottesmindevej. Patruljer kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket.

Forud for branden havde der været foretaget markarbejde, og det formodes derfor, at en gnist fra en traktor har antændt marken.

Vold, Helsingør

Klokken 18.16 blev det anmeldt, at der var tumult foran McDonald’s, og at en kvinde i den forbindelse formentlig var tildelt et spark i lænden af en yngre mand fra en gruppe bestående af tre-fire unge mænd, som derefter i hast havde forladt stedet.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor en 24-årig kvindelig forurettet blev truffet. Hun var både vågen og kontaktbar, da hun blev transporteret til skadestuen til kontrol.

Episoden skyldes muligvis nogle forudgående interne stridigheder.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse videoovervågning fra stedet samt tale med vidner. Politiet hører gerne fra flere vidner på telefon 114, via mail nsj@politi.dk eller via Tip Politiet på www.politi.dk.

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.