Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/12/18-2020/12/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Hærens ammunitionsrydningstjeneste afhentede fyrværkeri ved arrest, Helsingør

Klokken 13.24 blev det anmeldt, at personale fra Helsingør Arrest havde fundet en fyrværkerilignende genstand inden for hegnet til arresten. Der blev taget kontakt til Hærens ammunitionsrydningstjeneste, som efterfølgende kom til stedet for at håndtere genstanden.

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 16.51 blev det anmeldt, at tre unge drenge fyrede fyrværkeri af mod personer på stierne ved Blishøj. En patrulje kørte til stedet, hvor drengene stak af ved ankomsten, og det var ikke muligt for patruljen at få standset dem, inden de forsvandt ud af syne.

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 03.18 blev det anmeldt, at der fra en bil blev kastet med kanonslag på Kongevejen nær trækbanen. En patrulje kørte til området, hvor de fik kontakt til en bil, som svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen. Det var dog ikke umiddelbart muligt at konstatere, om personerne i bilen havde været i besiddelse af ulovligt fyrværkeri, men de tre 20-årige mænd fra Helsingør, som befandt sig i bilen, fik alle registreret deres generalia, ligesom patruljen tog en samtale med dem om brugen af fyrværkeri.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 28. – 29. december 2020

Kvinde befamlet, Helsingør

Klokken 08.11 anmeldte en 26-årig kvinde fra lokalområdet, at hun netop var kommet gående med barnevogn ved tunnelen til Kvickly ved Prøvestenscentret, da en ukendt mand tog sin hånd op under hendes jakke og i den forbindelse rørte ved hendes bagdel, hvorefter han løb fra stedet. En patrulje runderede kort efter i området, men det var ikke muligt at udfinde manden.

Tyveri fra varebil, flere steder

Klokken 12.07 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som holdt parkeret på Søvejen i Helsingør mellem onsdag klokken 15.00 og søndag klokken 10.00 var blevet stjålet elektrisk og manuelt værktøj. Ukendte gerningsmænd havde tiltvunget sig adgang til bilen ved at knuse højre siderude.

Også en varebil, som holdt parkeret på Oldenvej i Kvistgård mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 06.00 havde ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 12.50, været udsat for tyveri. Her var håndtaget til bagdøren blevet opbrudt. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er eventuelle stjålne genstande endnu ikke opgjort.

Klokken 13.02 blev det anmeldt, at også en varebil, som holdt parkeret på Mortenstrupvej i Hørsholm mellem onsdag klokken 12.30 og søndag klokken 11.00 havde fået knust bagruden. Fra bilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Bil på taget i grøft, Humlebæk

Klokken 18.57 indløb der anmeldelse om, at der befandt sig en bil på taget i en grøft på Hørsholmvej i sydgående retning ved Toeltevej. En patrulje kørte til stedet, hvor autohjælpen også samtidig var fremme. Patruljen tog kontakt til bilens ejer, en 20-årig mand fra Helsingør, som af ukendt årsager havde mistet herredømmet over sin bil, hvorefter den var endt på taget. Der var ved uheldet ikke umiddelbart sket nogen personskade.

I besiddelse af joint, Helsingør

En patrulje bemærkede klokken 19.32 en ung mand, som stod med en joint på en parkeringsplads på Gl. Hellebækvej. De rettede derfor henvendelse til manden, en 21-årig fra Helsingør, og sigtede ham for forholdet.

Indbrud i fritidshus, Dronningmølle

Klokken 20.01 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i et fritidshus på Holtesgårdvej mellem klokken 11.30 og 19.55. Ukendte gerningsmænd tiltving sig adgang ved at opbryde et vindue, og fra stedet stjal de en designerlampe. Eventuelle yderligere stjålne genstande er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke opgjort.

Hærværk, Hornbæk

En 28-årig kvinde fra Hornbæk anmeldt klokken 23.48, at hun 10 minutter tidligere havde set to mænd sparkede sidespejlet af hendes bil, som stod parkeret på Sauntevænget. De to mænd var efterfølgende gået videre ad Sauntevej og var forsvundet ud af syne. En patrulje kørte til området, men de to mænd, der beskrives som 175-180 cm høje og mørkklædte, den ene med hætte på, var ikke mulige at udfinde.

Hærværk mod butik

Helsingør: Mellem klokken 17.45 og 19.00 onsdag er der malet graffiti på vinduerne til forretningen Kagefryd i Helsingør.

Lamper og porcelæn stjålet

Hornbæk: Ved et indbrud i et fritidshus er der mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 14.00 stjålet designerlamper samt porcelæn. Tyven har brudt en terrassedør op for at komme ind, og indbruddet blev anmeldt tirsdag klokken 14.29.

Kvinde ramt af bil

Helsingør: En 30-årig kvinde fra Helsingør blev tirsdag eftermiddag klokken 16.37 ramt af en bil, som blev ført af en 63-årig mand fra Espergærde, da hun krydsede Prøvestensvej ved fodgængerfeltet. Kvinden pådrog sig overfladiske skader ved uheldet.

Tyv med kolde fødder

Helsingør: En 25-årig udenlandsk kvinde blev tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet to par sokker i Kvickly.

Skød fyrværkeri efter kvinde

Helsingør: En gruppe drenge fyrede tirsdag aften fyrværkeri af mod en 34-årig kvinde, som klokken 19.05 kom gående med en barnevogn ved tunnelen ved H P Christensens Vej. Til alt held blev kvinden ikke ramt af fyrværkeriet. En patrulje kørte efterfølgende rundt i området i et forsøg på at finde gerningsmændene, dog uden held.

Unge skabte dårlig stemning

Helsingør: Tre unge mænd i alderen 18 – 20 år skabte klokken 00.56 natten til onsdag temmelig dårlig stemning i forbindelse med, at politiet var til stede i området omkring Rønnebær Allé og Nørrevej, hvor der blev fyret fyrværkeri af til stor gene for de omkringboende. De tre blev ikke set fyre fyrværkeri af, men da de efter gentagne gange at være blevet bedt om at forlade stedet på grund af deres opførsel i øvrigt, stadig ikke efterkom dette, blev de anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. De blev taget med på politigården og blev løsladt igen ved 06-tiden onsdag morgen.

Bilrude knust

Helsingør: En rude i en bil, der holdt på Skydebane Allé er mellem klokken 02.00 og 02.40 blevet knust.

Fyrværkeri til ulempe

Nordsjælland: Flere steder i Nordsjællands politikreds har der i det forgangne døgn været anmeldelser om affyring af fyrværkeri til gene for de omkringboende borgere. I Helsingør blev det klokken 20.15 anmeldt, at der blev affyret fyrværkeri ved Nordvestskolen, i Gilleleje kom en anmeldelse om fyrværkeri til ulempe klokken 20.27 og i Kokkedal blev der klokken 21.09 meldt om affyring af fyrværkeri ved Egedalsvænge. I alle tre tilfælde var der ingen personer at se i områderne, da patruljer kom til stederne.

Værktøj stjålet

Helsingør: Flere former for elværktøj, blandt andet vinkelslibere, fliseskærer og skruemaskiner, er mellem lørdag klokken 23.30 og søndag klokken 12.00 blevet stjålet fra en Ford Transit, som holdt i Grønnehave. Tyven har knust en bilrude for at skaffe sig adgang.

Havelamper stjålet

Helsingør: Flere havelamper er mellem midnat og klokken 13.00 blevet skruet løs fra de sten, som de var monteret på og stjålet fra en ejendom på Nordre Strandvej.

Spritbilist standset

Helsingør: En 57-årig kvinde fra Snekkersten blev søndag aften klokken 22.35 standset, da hun kom kørende ad Klostermosevej. Her viste en alkometertest, at kvindens promille var højere end den tilladte. Hun blev sigtet for spirituskørsel og fik efterfølgende taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 25-årig mand fra Snekkersten blev torsdag formiddag klokken 11.20 standset, da han kom kørende ad Klostermosevej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var blevet frakendt sit kørekort og ikke havde generhvervet dette.

Kaniner og pistol i kælderen

Helsingør: Flere patruljer rykkede torsdag eftermiddag klokken 13.45 til Fiolgade efter en anmeldelse om, at en ukendt mand havde taget ophold i en kælder og havde en pistol samt to kaniner på sig. Patruljerne kunne efter et stykke tid konstatere, at der var tale om en legetøjspistol, mens kaninerne var ægte nok og i øvrigt i god stand.