Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/11/25-2019/12/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøgte at true sig til mobil og penge

Helsingør: En mand forsøgte klokken 00.30 natten til søndag at true sig til mobiltelefon og penge hos en 40-årig mand fra Helsingør. Episoden skete ved legepladsen på Strandgade, hvor den 40-årige blev passet op af en ukendt mand, som truede ham med en kniv. Gerningsmanden opgav dog pludseligt sit forehavende og løb fra stedet. Han beskrives som 180 cm høj, muligvis dansk, iført maskering. Røveriforsøget blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.10.

Alle fire dæk punkteret

Helsingør: Mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 01.00 har en ukendt gerningsmand punkteret alle fire dæk på en Fiat 500, som holdt parkeret på Blichersvej. Hærværket blev anmeldt mandag aften klokken 19.50.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 11.03 blev en kvindelig hundelufter fra Helsingør verbalt overfuset af en anden kvinde, der var utilfreds med, at hundelufterens hund gik løs ved hundeskoven ved Marienlyst. Den fremmede kvinde havde blandt andet truet med at kaste tåregas efter hunden, ligesom den fremmede kvinde tog et billede af hundelufteren med sin telefon.

Den fremmede kvinde beskrives som: dansk af udseende, 30-40 år gammel, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, med lyst kort hår.

Beruser i forretning, Helsingør

Klokken 13.18 oplyste personalet fra Auto Nova, at en beruset mand var kommet ind i butikken med en hund, og at manden nu havde lagt sig til at sove på deres sofa, og at de ikke kunne få ham ud af butikken igen.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor 61-årig mand fra Helsingør blev kørt med til detentionen for at få sovet sin rus ud. Hunden blev også kørt med til politistationen.

Kvinde død ved trafikulykke

Hillerød: En 55-årig kvinde fra Dronningmølle døde onsdag morgen som følge af en trafikulykke, der skete på Hillerødmotorvejens forlængelse klokken 07.16. De nærmere omstændigheder omkring ulykken er i færd med at blive klarlagt. Kvindens pårørende er underrettet.

Ild i legehus og træ

Helsingør: Tirsdag aften klokken 21.45 gik der ild i et legehus i Julianelund. Ilden bredte sig til et træ, men det lykkedes brandvæsenet at få ilden under kontrol, inden den bredte sig yderligere. Branden er formentlig opstået i forbindelse med brug af nogle stearinlys.

Stjal tyggegummi

Ålsgårde: En 13-årig dreng fra Helsingør blev mandag formiddag klokken 11.42 taget for butikstyveri i Netto i Ålsgårdecentret, hvor han havde stjålet fire pakker tyggegummi.

Kørte trods forbud

Helsingør: En 20-årig mand blev klokken 01.25 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Nordhavnsvej. Her viste det sig, at manden havde kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi den 25. – 26. november 2019

Bil udsat for hærværk

Helsingør: En Peugeot, som holdt parkeret i Lundegade, har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 13.00 været udsat for hærværk, idet bilens bagrude er blevet knust.