Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 230615-300615.

Tyveri af diesel, Tikøb.
Tidspunkt: 30/06-2015

Kl. 0115 anmeldtes fra Esrumvej i Plejelt, at en mand var kommet kørende til stedet, hvor han havde suget dieselolie op af tankene på to lastbiler.

Patrulje til stedet, hvor en mand løb fra stedet i retning mod Harreshøj.

En hundepatrulje kom til og gik spor med en hund i over en time, hvorefter der skete anholdelse af en formentligt 47 årig mand fra Italien, på en græsmark.

Han blev taget med på stationen.

Uro og uorden, Helsingør.

Tidspunkt: 28/06-2015

Kl. 1854 anmeldtes fra Sundhedshuset, Murergade, at der var optræk til uorden ud for stedet.

Patruljer til stedet, hvor der var forsamlet ca. 20 personer, hvor en person forsøgte at løbe, hvilket han ikke fik held med, og der for blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den anholdte er en 21 årig mand fra byen.

Der blev ligeledes truffet en 21 årig mand fra Nivå og en 25 årig mand fra Espergærde, der begge havde overfladiske skrammer.

Roen genoprettet.

Færdselsuheld, Helsingør.
Tidspunkt: 28/06-2015

Kl. 2220 traf en patrulje i Stengade en lille motorcykel, der kørte i gaden, men forsøgte at flygte, da føreren, så patruljen. Under den videre kørsel var motorcyklen tæt på at påkøre en fodgænger, ligesom den påkørte en butiksrude og et stenfundament, hvorefter den væltede.

Føreren, en 20 årig mand fra byen, blev sigtet for at uheldet, samt for at køre på uindregistreret motorcykel og for at køre uden kørekort.

Kvinde faldet i havnen, Helsingør.

Tidspunkt: 28/06-2015

Kl. 1600 meddelte Nordsjællands Politis maritime enhed, at de netop havde samlet en beruset svensk kvinde op af havnebassinet.

Den 40 årige kvinde blev kørt til afrusning i detentionen, ligesom hendes tøj blev hængt til tørre.

Brand, Helsingør.

Tidspunkt: 27/06-2015

Kl. 1501 anmeldtes fra Kronborg, at ansatte netop havde slukket en brand i en skraldespand. Tre personer blev kørt til skadestuen for kontrol for røgforgiftning.

Branden sandsynligvis påsat, og undersøges.

Færdselsuheld, Hellebæk.

Tidspunkt: 25/06-2015

Kl. 1202 anmeldtes et færdselsuheld på Ndr. Strandvej ved Julebæk.

Part 1, personbil ført af en 52 årig mand fra Ålsgårde, kørte på vejen mod vest og foretog venstresving til p-plads, hvor han blev ramt af part 2, motorcykel ført af en 56 årig mand fra Helsingør, der var i færd med at overhale part 1. Part 2 blev kørt til sygehuset med mulige brud på arme og ben.
Færdselsuheld, Helsingør.
Tidspunkt: 24/06-2015

Kl. 0200 anmeldtes et færdselsuheld på en p-plads i Allegade.

Part 1, personbil ført af en 20 årig kvinde fra byen, påkørte under kørsel på pladsen en parkeret bil, hvorefter hun forsøgte at gemme sig for patruljen, hvilket dog ikke lykkedes. Hun blev skønnet påvirket af spiritus, hvorfor hun blev anholdt og taget med til prøveudtagning.
Uro og uorden mm, Helsingør.
Tidspunkt: 24/06-2015

Kl. 2040 var en patrulje på Nordvej, hvor de var i færd med at udføre en politiforretning, hvorunder en knallertfører kørte frem mod patruljen og en borger. Knallertføreren mistede herredømme over knallerten og påkørte en patruljevogn og væltede. Under den efterfølgende anholdelse af den 23 årige mand fra byen, forsøgte tililende af befri den anholdte, hvilket dog ikke lykkedes. Sagen efterforskes.

Knallertføreren blev sigtet for fornærmelig tiltale til betjentene, for at have forvoldt fare for liv og førlighed, for at have forvoldt færdselsuheld, ligesom der blev taget blodprøve, da han blev skønnet påvirket af medicin eller lignende.

Roen genoprettet.

Spiritus- og narkokørsel, Hornbæk.
Tidspunkt: 24/06-2015

Kl. 0326 standsede en patrulje på Ndr. Strandvej en påvirket fører af en personbil.

Føreren, en 23 årig mand fra byen, blev skønnet påvirket af spiritus og narko, hvorfor han blev anholdt og taget med til prøveudtagning.

Han blev også fundet i besiddelse af forskellig narko, hvilket han også blev sigtet for.

Uro og uorden, Helsingør.

Tidspunkt: 22/06-2015

Kl. 1932 opholdt en patrulje sig på Nordvej i forbindelse med en politiforretning, da 30-40 personer samledes og råbte skældsord mod betjentene.

Fædregruppen kom til stedet og i samarbejde med disse blev roen genoprettet.