Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/10/31-2022/11/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i biler, Helsingør

Klokken 02.35 kom en anmeldelse om, at der var brand i to biler, som stod på en p-plads i Ponydalen. Brandvæsenet fik slukket branden, og sagen skal nu efterforskes nærmere.

Fik stjålet pung, Helsingør

En 82-årig kvinde fra Helsingør fik mellem klokken 10.00 og 10.15 stjålet sin pung, da hun var i Netto på Gefionsvej for at handle. Pungen lå i et indkøbsnet, som hang på hendes indkøbsvogn.

Indbrud i skur, Helsingør

Flere batteri- og benzindrevne haveredskaber er mellem lørdag eftermiddag og søndag klokken 08.30 blevet stjålet ved et indbrud i et skur på Edvard Munchs Vej.

Indbrud i værksted, Helsingør

Søndag omkring midnatstid var der indbrud i et værksted på Hellebækvej. Tyven brød en dør op og stjal efterfølgende diverse el-værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.32.

Indbrud på skole, Helsingør

Natten til mandag kl. 00.06 gik alarmen på Hellebækskolen, da en rude blev knust. Det er endnu uklart, hvad præcis der er blevet stjålet.

Joint og hashrester i køretøj, Helsingør

En 29- årig kvinde fra Helsingør fik kl. 20.40 konfiskeret en mindre mængde euforiserede stoffer i forbindelse med ransagning af et køretøj på Gurrevej tirsdag aften. Kvinden blev kl. 21.06 sigtet for kørsel under påvirkning af cannabis på Kronborg Ladegårds vej. Kvinden blev anholdt med henblik på at lave en blodprøve for at kunne konstatere den korrekte påvirkningsgrad.

Konfiskeret hash og skunk, Helsingør

En 28-årig mand blev torsdag aften kl. 21.40 sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer ved Rasmus Knudsens Vej i Helsingør da en patrulje fandt både hash og skunk på vedkommende.

Konfiskeret hash, Helsingør

En 26-årig kvinde fra Helsingør blev søndag kl. 22.40 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer efter en betjent fandt hende i besiddelse af to klumper hash.

Lavede hærværk på motorvejsbro, Gentofte

Klokken 12.36 kom en anmeldelse om, at to unge mænd netop havde opholdt sig ved hegnet til den bro på Ørnegårdsvej, som fører over Helsingørmotorvejen. Her lavede den ene mand graffiti. Han blev beskrevet som 15-20 år, almindelig af bygning, iført beige bukser, sort hættetrøje, rygsæk og medbragte et skateboard.

Målrettet indsats mod spirituskørsel, Snekkersten

Søndag fra kl. 07.35 til 10.44 lavede en patrulje en målrettet indsats mod spirituskørsel ved Kongevejen i Helsingør. 50 køretøjer blev kontrolleret, hvilket resulterede i, at en 64-årig mand fra Nivå blev sigtet for spirituskørsel. Manden blev kørt til Hillerød hospital for at få udtaget en blodprøve, der kan fastlægge den præcise promille.

Røveri på Blishøj, Helsingør

En 32-årig mand fra Græsted blev søndag aften kl. 22.35 røvet på Blishøj i Helsingør, da han var ved at købe en mobiltelefon. Gerningsmanden stak af fra gerningsstedet med tyvekosterne.

Sigtet for butikstyveri, Helsingør

En 23-årig mand blev omkring klokken 13.30 sigtet for butikstyveri i Helsingør Bycenter, hvor han blandt andet havde stjålet varer fra Kop&Kande.

Skabte uro og uorden, Helsingør

En patrulje kørte klokken 08.59 til Jernbanevej, hvor en 52-årig mand skabte uro og uorden ved at råbe ad togpersonalet. Den 52-årige fik en kraftig formaning om at opføre sig ordentligt.

Tyveri fra bil, Hornbæk

Fra en bil, som stod på Planetvej, er der mellem tirsdag klokken 15.55 og 16.15 stjålet et større antal færge-klippekort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Ville ikke forlade toget, Helsingør

En beruset 48-årig udenlandsk mand nægtede klokken 22.22 søndag aften at forlade toget på Helsingør Station. En patrulje kom til stedet for at få manden ud af toget, og da han viste sig at være for beruset til at kunne tage vare på selv, blev manden taget med i detentionen, hvorfra han blev løsladt klokken 05.10 mandag morgen.

Oversigt over indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24.-30. oktober 2022

Værktøj stjålet fra skur, Helsingør

Mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag klokken 09.15 har der været indbrud i to skure på Esrumvej, hvorfra der er stjålet både el- og håndværktøj.

Værktøj stjålet, Hornbæk

Mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen klokken 08.00 er der stjålet værktøj fra en varebil, som styod på Gørtlervej. Tyven har skåret hul i bilens ene skydedør for at skaffe sig adgang til bilen.

Foto: ABW