Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/10/24-2022/11/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Antændte træ, Helsingør

En 75-årig mand blev mandag eftermiddag sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da han fik sat ild i et træ, som stod i et drivhus på Chr. Rasmussens Vej i forbindelse med at han omkring klokken 15.30 benyttede en gasbrænder til at fjerne skadedyr. Ilden blev hurtigt slukket af brandvæsenet.

Bilruder knust, Helsingør

Mellem klokken 15 og 21.10 torsdag er flere ruder på en bil, der stod på Hesten Bakke, blevet knust.

Borger standsede spritbilist, Kvistgård

En årvågen borger sørgede klokken 10.46 for at bringe en 56-årig kvindelig bilist til standsning på Helsingørmotorvejen, hvor hun havde slingret voldsomt. Borgeren kontaktede herefter politiet og holdt øje med kvinden, indtil en patrulje nåede frem. Ved den efterfølgende alkometertest af kvinden viste det sig, at hendes promille var over to. Hun blev derfor sigtet for spirituskørsel i henhold til reglerne for vanvidskørsel, ligesom hendes bil blev beslaglagt. Kvinden blev kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyseres for at fastlægge hendes nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Brand i biler, Helsingør

Klokken 02.35 kom en anmeldelse om, at der var brand i to biler, som stod på en p-plads i Ponydalen. Brandvæsenet fik slukket branden, og sagen skal nu efterforskes nærmere.

Brand i bygning, Helsingør

Klokken 02.50 natten til mandag kom der en anmeldelse om, at der var brand i en bygning på Industrivej. Branden, der formentlig var påsat, var opstået i nogle hårde hvidevarer og havde spredt sig til den bygning, som de stod opad. Brandstedet bliver undersøgt nærmere med henblik på yderligere efterforskning.

Indbrud i skur, Helsingør

Flere batteri- og benzindrevne haveredskaber er mellem lørdag eftermiddag og søndag klokken 08.30 blevet stjålet ved et indbrud i et skur på Edvard Munchs Vej.

Indsats mod salg af narko på gadeplan, Nordsjælland

Tirsdag eftermiddag og aften gennemførte Nordsjællands Politi en indsats målrettet salg af narko på gadeplan. Indsatsen fandt sted i Hillerød, Frederikssund, Humlebæk, Farum, Helsingør og Birkerød og i alt 13 personer er blevet sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Alle de sigtede er blevet oplyst om muligheden for at få hjælp til at komme ud af et narkotikamisbrug, ingen af dem ønskede dog at tage imod dette.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Klokken 22.03 blev en 23-årig mand fra Helsingør standset på Jægersborg Allé. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret og for at køre i en bil, som ikke var lovmæssigt indregistreret.

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 33-årig mand fra Ålsgårde blev klokken 16.22 standset, da han kom kørende ad Skindersøvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

Kørte uden kørekort, Kvistgård

Klokken 09.10 blev en 58-årig mand standset, da han kom kørende ad Hornbækvej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var blevet frakendt sin førerret.

Lavede hærværk på motorvejsbro, Gentofte

Klokken 12.36 kom en anmeldelse om, at to unge mænd netop havde opholdt sig ved hegnet til den bro på Ørnegårdsvej, som fører over Helsingørmotorvejen. Her lavede den ene mand graffiti. Han blev beskrevet som 15-20 år, almindelig af bygning, iført beige bukser, sort hættetrøje, rygsæk og medbragte et skateboard.

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

En 32-årig mand fra Helsingør blev klokken 01.41 natten til tirsdag standset på Prøvestensvej. Her viste en alkometertest, at mandens promille var over to. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel efter reglerne om vanvidskørsel, hvorfor den bil, han kørte i, også blev belaglagt med henblik på konfiskation. Desuden blev han sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. Manden blev taget med på politigården, hvor en læge kom og udtog en blodprøve fra ham. Den skal nu analysres for at fastlægge hans nøjagtige promille og narkopåvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Skabte uro og uorden, Helsingør

En patrulje kørte klokken 08.59 til Jernbanevej, hvor en 52-årig mand skabte uro og uorden ved at råbe ad togpersonalet. Den 52-årige fik en kraftig formaning om at opføre sig ordentligt.

To biler stødte sammen, Nivå

To biler stødte tirsdag morgen klokken 07.5ammen på Helsingørmotorvejen ved Nivå . Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan uheldet skete. En 20-årig kvinde fra Gilleleje blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

Unge skabte uro, Helsingør

En gruppe unge skabte klokken 20.21 uro og tumult, da de forsøgte at komme ind til at fest på Ungdomsskolen på Rasmus Knudsens Vej. Et par patruljer kørte til stedet og sørgede for, at der faldt ro over situationen.

Ville ikke forlade toget, Helsingør

En beruset 48-årig udenlandsk mand nægtede klokken 22.22 søndag aften at forlade toget på Helsingør Station. En patrulje kom til stedet for at få manden ud af toget, og da han viste sig at være for beruset til at kunne tage vare på selv, blev manden taget med i detentionen, hvorfra han blev løsladt klokken 05.10 mandag morgen.

Værktøj stjålet fra skur, Helsingør

Mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag klokken 09.15 har der været indbrud i to skure på Esrumvej, hvorfra der er stjålet både el- og håndværktøj.

Foto: ABW