Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/08/26-2022/09/06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal maskiner og værktøj, Helsingør

Fra en gartnergård i Ponydalen er der mellem fredag og søndag stjålet en plæneklipper samt diverse værktøj. Tyven har brudt en port og flere døre op for at skaffe sig adgang til stedet. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 07.28.

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 25-årig mand fra Niverød blev klokken 20.16 standset på Kongevejen og sigtet for at køre uden førerret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

Klokken 00.46 natten til fredag blev en 25-årig mand fra Helsingør sigtet for narkokørsel, da en narkometertest viste, at han var påvirket af flere forskellige euforiserende stoffer. Manden blev taget med på politigården, hvor en læge kom og udtog en blodprøve fra den 25-årige. Blodprøven skal analyseres med henblik på at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen. Manden blev løsladt igen senere på natten.

Diesel stjålet, Helsingør

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.00 er der stjålet diesel fra tanken på en lastbil, som stod på Blichersvej. Også fra en lastbil, der stod på Gefionsvej, er der stjålet diesel. Dette tyveri er sket mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 07.45.

Bilbrand, Helsingør

En bil udbrændte tirsdag aften mens den stod på Blishøj. Anmeldelsen om branden kom klokken 23.47 og da en patrulje kom til stedet, kunne det konstateres, at det også var blevet forsøgt at sætte ild til en anden bil på stedet. To mænd af udenlandsk udseende, 180-190 cm høje, iført mørke jeans og sorte jakker er set løbe fra stedet. Bilerne skal nu undersøges yderligere.

Glemte gryde på komfur, Helsingør

En glemt gyde på et komfur var mandag klokken 20.36 årsag til så kraftig røgudvikling, at politi og brandvæsen blev alarmeret og kørte ud til en bolig på Rostgaardsvej. Ejendommens beboere måtte evakueres mens brandvæsenet arbejdede på at konstatere, om der var ild nogen steder og bygningen efterfølgende blev luftet ud. En 85-årig kvinde blev i forbindelse med hændelsen sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Sigtet for ulovlig kniv, Helsingør

Klokken 20.42 forsøgte en 28-årig mand fra Helsingør at stikke af fra politiet i forbindelse med en politiforretning og smed i den forbindelse en kniv fra sig i et buskads på Borg. P. Christ. Vej. Manden blev pågrebet og sigtet for overtrædelse af Knivloven samt for forstyrrelse af den offentlige ro og orden.

Kærestepar skabte uro og uorden, Helsingør

Mandag aften omkring klokken 21.30 kom flere anmeldelser om, at en mand og en kvinde sloges i Havnegade. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der var tale om et kærestepar med en kurre på tråden.

Bortvist fra færge, Helsingør

En 29-årig mand med ukendt adresse forsøgte torsdag eftermiddag klokken 16.52 at komme ombord på færgen til Sverige uden at have billet. Da han blev opdaget, nægtede han at forlade stedet, og politiet blev derfor tilkaldt. Da patruljen nåede frem, blev manden sendt væk fra færgeområdet.

Mand slået ned, Helsingør

Torsdag aften klokken 21.55 kom en anmeldelse om, at en mand var blevet slået ned på Jernbanevej. Manden måtte til behandling på hospitalet efter overfaldet, som nu skal efterforskes yderligere. Gerningsmændene beskrives som A: 15-16 år, mand, dansk af udseende, lyst hår, iført sort tøj. B: 15-16 år, mand, mellemøstlig af udseende, iført sort tøj og kasket. De to flygtede fra stedet på en cykel og et el-løbehjul i retning mod busholdepladsen. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger at give til sagen.

Foto: ABW