Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/07/21-2022/07/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri af kat, Charlottenlund

En 61-årig kvinde anmeldte klokken 11.45, at hun mellem klokken 09.00 og 11.00 havde haft sin kat stående i et transportbur på Skovshoved Havn. Hun opdagede efterfølgende, at katten var blevet stjålet fra stedet.

Færdselsuheld, Himlebæk

En 44-årig udenlandsk mandlig bilist drejede klokken 15.06 ud på Strandvejen fra Gl. Strandvej, hvor han påkørte en 81-årig kvindelig bilist fra Helsingør. En patrulje kørte til stedet, hvor den mandlige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Indbrud i lager, Helsingør

Klokken 15.21 blev det anmeldt, at der mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 14.00 var blevet begået indbrud i et lager på Ellehammersvej. En ukendt gerningsperson havde skaffet sig adgang ved at klippe et hegn op, og fra stedet var der blandt andet stjålet fælge til biler. Der var også foretaget indstigning i flere biler på stedet.

Færdselsuheld, Dronningmølle

Klokken 18.26 skete der et færdselsuheld, da en 19-årig mandlig bilist fra Nordjylland og en 20-årig kvindelig bilist fra Ålsgårde kørte sammen på Dronningmølle Strandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor den 19-årige mand blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Spirituskørsel, Hornbæk

En 19-årig kvindelig bilist fra Rungsted Kyst blev klokken 02.40 standset af en patrulje på Nordre Strandvej. Her blev hun anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte.

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå kvindens eventuelle promillegrad.

Spirituskørsel, Espergærde

På Hovvej standsede en patrulje kloikken 03.15 en 22-årig mandlig bilist fra Helsingør. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte.

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå mandens eventuelle promillegrad.

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 08.31 blev det anmeldt, at der var stjålet elektrisk værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Odsvej. Tyveriet var sket mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 06.45, hvor indstigningen var foretaget ved at bore hul ved håndtaget i en af bilens døre.

Kørsel i frakendelsestiden, Humlebæk

En 39-årig mandlig bilist fra Søborg blev klokken 10.45 standset af en patrulje på nedkørselsrampen til Helsingørmotorvejen i sydlig retning. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han havde fået frakendt førerretten.

Besiddelse af stoffer, Helsingør

En patrulje traf klokken 22.45 tre unge kvinder på Nygade. Her blev den ene, en 15-årig fra Helsingør, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og hun blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Færdselsuheld, Helsingør

En 40-årig kvindelig bilist fra Dronningmølle kørte klokken 17.11 ad Trækbanen i sydlig retning, hvor hun ved Murergade skulle svinge mod vest. Her påkørte hun en 61-årig mandlig cyklist fra Espergærde. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev sendt til stedet for at tilse cyklisten.

Røg fra båd, Hornbæk

Klokken 16.29 indløb der anmeldelse om, at der var røg fra en båd ud for Hornbæks kyst. Politiet kørte til kysten, og med hjælp fra Forsvaret blev båden transporteret ind til land.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med hændelsen.

Røgårsagen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 21.10 blev en 30-årig mandlig bilist fra Gl. Holte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i nordgående retning 500 meter før afkørslen til Lundtofte. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Bedrageri, Kgs. Lyngby

Klokken 18.05 anmeldte en medarbejder fra Normal, at en kvinde havde taget en vare fra butikken og gået op til kassen med en gammel kvittering for at returnere den og dermed uberettiget få penge retur. En patrulje kørte til butikken, hvor en35-årig kvinde fra Helsingør blev sigtet for bedrageri.

Foto: ABW