Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/01/10-2022/01/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Urinerede på gaden, Helsingør

Mandag eftermiddag klokken 14.33 stod en 62-årig mand fra Hornbæk og urinerede foran Helsingør Station. Det så en forbipasserende patrulje og sigtede manden for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 17.59 blev det anmeldt fra personalet i Fakta ved stationen, at to personer havde forsøgt at stjæle bagværk fra bake-off-skabet samt tre halve liter cola. De to forsøgte at skjule varerne i to medbragte kufferter, men personalet havde dog opdaget deres forehavende. Da de to personer var udenlandske statsborgere, blev en patrulje sendt til butikken, hvor to mænd på henholdsvis 31 og 35 år blev sigtet for butikstyveriet.

Det viste sig, at de medbragte kufferter var blevet stjålet kort forinden i Kvickly på Stjernegade, og de to mænd blev derfor også sigtet for disse tyverier.

Sten kastet gennem rude, Helsingør

En beboer på Møllebakken blev klokken 03.42 vækket ved, at en ukendt person kastede en sten gennem hendes stuevindue. Hun kom heldigvis ikke til skade ved episoden.