Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/01/03-2022/01/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk, Helsingør

Klokken 07.47 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.30 og mandag klokken 04.00 var udøvet hærværk på en personbil, der havde holdt parkeret på Sabroesvej, idet der var lavet en 2 meter lang ridse på begge sidedøre i venstre side samt på forreste skærmkasse.

En lignende anmeldelse indløb klokken 14.55, der lød på, at en personbil, der ligeledes havde holdt parkeret på Sabroesvej i løbet af natten havde fået lavet en lang ridse fra venstre bagdør løbende frem til motorhjelmen.

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 08.01 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning. En varebil med trailer satte i gang fra nødsporet og med lav hastighed trak denne ind i højre vognbane, hvorefter den blev påkørt bagfra af en personbil, der kom kørende i samme vognbane med cirka 100 km/t. Dette fik traileren til at rive sig løs og ryge over i venstre vognbane ud af tre vognbaner, og der blev traileren påkørt af en anden personbil.

Politi, ambulance og bjergningskøretøjer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket betydelig materiel skade, og to af de tre vognbaner måtte lukkes i en lille time, imens der blev arbejdet på stedet.

Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet, hvor føreren af varebilen med traileren, en 24-årig mand med ukendt adresse, i første omgang blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Uro og uorden, Helsingør

En borger kontaktede klokken 19.59 Nordsjællands Politi, idet hendes postkasse på Blichersvej kort forinden var blevet sprunget i stykker. Ifølge borgeren var flere andre postkasser på vejen også blevet sprunget i stykker, og gerningspersonerne var på opkaldstidspunktet fortsat ad Blichersvej. En patrulje kørte til området for at lede efter personerne, men det var ikke muligt at udfinde dem.

Kørte i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 28-årig mand uden fast adresse blev klokken 02.58 natten til torsdag standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han tidligere var frakendt sit kørekort og, at denne frakendelse stadig var gældende og, at hans promille var højere end tilladt. Den 28-årige blev derfor sigtet for at køre bil i frakendelsestiden og for spirituskørsel. Han blev taget med hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.