Niels-Jørgen Steens A-Team i Hornbæk Jazzklub

Så er det atter jazz-tid, og Hornbæk Jazzklub indbyder til en herlig aften med Niels-Jørgen Steens A-Team fredag den 2. juni kl. 20:30!

I sit nyhedsbrev skriver Hornbæk Jazzklub følgende:

“A-Team hedder sådan, fordi det består af en række af dansk jazz’ fremmeste musikere.

A-Team’s repertoire er et bredt udsnit af jazzen, og orkestret repræsenterer stilarter fra swing over bebop til rhythm’n’blues. Niels Jørgen Steen bruger sin lune og underspillede humor, når han præsenterer de enkelte numre og musikere – og musikerne udstråler godt humør og stor spilleglæde, de kender hinandens unoder og orkestret fremstår derfor som en homogen og veltrimmet enhed. Glæden på scenen plejer at forplante sig til publikum. The A-Team leverer altid vellykkede koncerter for fulde huse.

The A-Team er et band bestående af musikere fra alle jazzens stilarter. Jesper Thilo og Flemming Madsen har deres rødder i 30’ernes musik, mens Morten Højring og Tomas Franck er hardcore be-boppere med hjertet hos Parker, Rollins og Coltrane. Uffe Markussen eksperimenterer med moderne former. Vincent Nilsson er en af Europas bedste jazzbasunister og en af DR Big Bands profiler. Mårten Lundgren er en stor svensk trompetist, som har spillet nyere jazz med det velrenommerede svenske Tolvan Big Band, og samtidig har rødderne solidt plantet i den spillestil, der forbindes med Clark Terry og Clifford Brown. Trommeslageren Roger Berg er den stilsikre ankermand, der, stærkt inspireret af Buddy Rich, til daglig spiller i både Monday Night Big Band og Tivolis Big Band.”
v

Yderligere info

Sted: Kulturhuset Bølgen, Jämtlandsvej 1, 3140 Ålsgårde

Pris: Kr. 150,- for medlemmer, Kr. 200,- for ikke-medlemmer. Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Spisning: Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter. Dette gøres via www.billetten.dk eller ved personlig henvendelse i Kulturhuset Bølgen, Jæmtlandsvej 1, Ålsgårde.

Læs meget mere om arrangementet her.

Se Hornbæk Jazzklub’s hjemmeside her og Kulturhuset Bølgens hjemmeside her.

c

Foto: Hornbæk Jazzklub, pressefotob