’Monster – stygge skabninger med store følelser’ åbner på Kronborg Slot.

Vær klar til en monsterfed vinterferie, når de fra den 8. februar byder velkommen til familieudstillingen ’Monster’ på Kronborg Slot.

Her har 12 historiske monstre indtaget renæssanceslottets dunkle og dystre kasematter. I uge 7 og 8 kan I helt særligt lave jeres egne genbrugsmonstre eller gå fra slottet malet som monstre i alskens farver*! Under slottes volde – i dybe gange og dunkle rum kan I møde fortidens monstre, skabt af mulitkunstneren Shane Brox af genbrugsmaterialer.

Mød blandt andet den kærlighedshungrede kæmpeblæksprutte Kraken, den frygtspredende fluesværm Beelzebub eller den ensomme drage. Det er monstre, som man op gennem tiden har være overbevist om fandtes – i nattens mørke skygger, i havets dyb – de steder man ikke kunne se, og hvor fantasien fik frit spil.

Monstre der kunne gøre mennesker ondt, sprede frygt, uheld og død, og som gav krop og form til alt det, man ikke kunne forstå, men som var en del af hverdagen – også i de 500 års tid, Kronborg Slot har eksisteret.

MONSTERFED VINTERFERIE
I vinterferien uge 7 og 8 er det muligt at bygge sit helt eget monster, når det i slotskammerværelset bugner af genbrugsmaterialer som flasker, kapsler, flamingo, pap og andre mærkelige himstregimster.

Det er gratis at lave sit eget monster og I er velkomne til at tage det med hjem.

Det er også muligt at få lavet en flot ansigtsmaling, så I kan gå fra slottet med jeres helt egne små monstre! Ansigtsmalingen* udført af professionelle indgår ikke i den gratis entré og kan tilkøbes på stedet.

Monsterfed vinterferie:
11. februar – 26. februar (begge dage inkl.)
Åbningstid: 10 – 16 (ansigtsmaling 11 – 16)
Aldersgruppe: Børn i alle aldre
Pris: Børn og unge under 18 år har gratis entré. Voksenbilletter koster 125 kroner.
Få 10 % rabat på billetter eller årskort til voksne med rabatkoden Monster10 tom. 28/2/23.

Klik på begivenheden her.

PR-foto Kronborg Castle