Arkitektur er mere end mursten og beton Badebroer, gårdhaver, parker og stier. Arkitekturen er over det hele – og har stor betydning for vores liv. Det mener arkitekt Sara Mørch McKinley, som er projektleder på kommunens nye arkitekturpolitik.

Mød den nye udvalgsformand: Thomas Horn En ny byrådsperiode betyder nye udvalgsformænd, og 49-årige Thomas Horn har sat sig i stolen som formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget. Vi har stillet ham seks spørgsmål.

Skolen i Bymidten fejrede to års fødselsdag Med 900 chokoladeboller, flag og fødselsdagssang…

Tillykke til otte nye bydelsmødre Otte stolte og festligt klædte kvinder blev torsdag den 6. januar fejret i byrådssalen. Som nyuddannede bydelsmødre skal de styrke, støtte og hjælpe andre kvinder i deres lokalområde.

Flere dyr skal pleje naturen på Præstebjerget Blomster og små-urter har gode vilkår i områder hvor mange forskellige dyr græsser frit. Derfor bliver gamle hegn på Præstebjerget ved Flynderupgård nu fjernet og nye, større folde etableret.

Det sker 25.1: Morgensang på Værftet Elsinore Evenings hver torsdag: Fyraften for børn Spøgelsernes nat på slottet Fællesspisning i Toldkammeret

–> Find flere oplevelser

Udvalgte job Pædagog med mod på udvikling søges Vil du være på legepladsen 12,5 timer om ugen? Nyuddannet sygeplejerske til dagvagt Bliv sosu-medarbejder hos os!

–> Se flere job

Flere nyheder Se flere nyheder og pressemeddelelser fra kommunen her