Spar op til 40% når du køber en weekendbillet

Se i webbrowser

Tag børnene med på eventyr i Sverige

Mangler I inspiration til en lille getaway i efterårsferien, kan I følge med familien Abundo fra København, som tog en weekendtur til Kullahalvøen med oplevelser både til lands og til vands og overnatning på det hyggeligst shelter hotel. Og så fandt de nogle smp perler af oplevelser på vejen. Men, I kan jo også bare tage en smuttur over sundet og opleve tropiske dyr, bruge en dag i legeland eller hilse på bjørnene.

Fyld bilen med eventyrlystne børn og spar op til 40% pr. vej, når I køber færgebillet online. Køb en weekendbillet med bil T/R nu fra 524,- kr. i perioden 1. oktober – 30. november.

Læs mere og book billet

Nordens vilde dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål og verdens største zoo med nordiske dyr. Husk, at I kan få 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Skånes Djurpark

Følg med på Københavnerfamiliens getaway

Vi har sendt en helt almindelig familie fra København på weekendtur til Sverige, og samlet deres egne oplevelser til inspiration for andre. Følg med på siden, og se hvilke oplevelser de kan anbefale og hvilke skjulte skatte, de fandt på vejen. Du finder hele turen og alle oplevelserne på hjemmesiden, men kan snuse til lidt herunder.

”Vi skal til Sverige i weekenden!” Børnene sprang op af glæde, for nu skulle vi jo ud at rejse.. til et helt andet land. Vores opgave var nu at sørge for, at de virkelig fik den følelse 🙂 Vi havde klart undervurderet denne tur og troede ikke vi kunne få så mange gode oplevelser på så kort tid. Vi skal snart tilbage igen!” Familien Abundo

På vandet ved Kullaberg

Lørdag gik vi ned til havnen for at få en sejltur med Kullabergsguiderna. Speedbåden kunne virkelig sejle hurtigt, og det var en fed oplevelse at se Kullabergs klipper og grotter fra vandsiden.

GetAway med familien

Skulptur af drivtømmer

Dagens sidste oplevelse var Nimis. En fantastisk skulptur lavet af drivtømmer. Turen dertil var op og ned af meget stejle bakker., så små børn som skal bæres er et no go. MEN hold op hvor var det smukt!

GetAway med familien

Et fly fyldt med guf

På vejen til Markaryd Elgsafari fik vores datter øje på et forladt fly. Det blev vi nødt til at se nærmere på. Og, til vores store overraskelse var det et fly fyldt med slik. Godis Flyget! Så vi fik alle snoldet lidt til turen.

GetAway med familien

I ly for vind og vejr

Skulle efteråret vise sig fra sin blæsende side, findes der masser af aktiviteter for familien, som ikke kræver hverken regnjakke eller store uldne sweatre.

Troperne i Helsingborg

I Tropikariet i Helsingborg kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Her går du rundt blandt legende aber, flyvende tukaner og springende lemurer. Vis din færgebillet og få 20% rabat på entréen.

Tropikariet

Legeland for hele familien

Her kan I udfordre hinanden og dyste om, hvem der kan rutche hurtigst eller vinde kampen i fodbold, indebandy og basket. For den dygtige klatrer venter en gigantisk vulkan på at blive besteget. Men, der er også piratskib, aktivitetstårn, rutchebaner og trampoliner…og meget mere.

Leos Lekland

Nye kampagnetilbud ombord

Vi har fyldt shoppen med gode efterårstilbud, så du kan få fyldt både parfume- og barskab eller måske er det bare fredagens slikskål, der skal fyldes op.
Kampagnetilbudene gælder fra den 19. oktober.

Vellyst

Sitting Bulldog
IPA eller Pale ale
24 x 33 cl, 4,8%

349 SEK pr. kasse

Se flere tilbud

Velduft

Calvin Klein, Euphoria
Man – EDT 100 ml
Woman – EDP 100 ml

399 SEK pr. stk.

Se flere tilbud

Velsmag

Diplomatica rom, Braastad cognac eller Glen Grant whisky. Alle 70 cl.

2 for 699 SEK

Se flere tilbud

Chokolade

M&Ms poser
Choco, crispy eller peanut
Vælg selv

2 for 99 SEK

Se flere tilbud

Nødder

Albina nødder
Cashew, almond, pistachio eller Mix de luxe

2 for 69 SEK

Se flere tilbud

Vingummi og lakrids

Malaco poser
Dungelvrål, familie guf, gott & blandat (salt) eller fisk

3 for 129 SEK