Helsingør Kommune har skrevet kontrakt med totalentreprenør Svend Aage Christiansen, som skal stå for byggeriet af den nye svømmehal til 163 mio. kr.

Tirsdag den 14. november har borgmester Benedikte Kiær og kommunaldirektør Rasmus Bjerregaard på vegne af Helsingør Kommune skrevet kontrakt med totalentreprenør Svend Aage Christiansen A/S, som skal stå for byggeriet af den nye svømmehal på Borgmester P. Christensens Vej.

Byggeriet har en samlet anlægsramme på 163 mio. kr., og når den nye svømmehal står klar i 2025, vil den bl.a. rumme tre nye bassiner til vandleg, motionssvømning, foreningsaktiviteter og varmtvandstræning.

Den nye svømmehal bliver bygget sammen med den eksisterende svømmehal, som samtidig bliver moderniseret. Til sammen udgør de to haller den nye Helsingør Svømmearena.

Byggestart til januar 2024
Byggestart på den nye svømmehal er den 2. januar 2024. Der er første spadestik den 8. januar, og allerede nu bliver der fældet træer og indrettet byggeplads på Borgmester P. Christensens Vej.

Det er ikke muligt at gennemføre byggeriet uden at lukke den eksisterende svømmehal i en periode. Den planlagte lukkeperiode er fra den 1. maj til den 31. august 2024.

Infomøder
Inden byggeriet går i gang, er der infomøder om projektet.

Foreninger og institutioner kan blive klogere på det nye byggeri den 21. november kl. 16.30-17.30 – mens borgerne er inviteret den 5. december kl. 16.30-17.30. Begge møder finder sted i Helsingør Sundhedshus.

Kilde

Foto: ABW