Læs også om møde med DI, hvor plan for at gøre Helsingør Kommune mere erhvervsvenlig blev præsenteret. Desuden kan du læse om affaldssortering og nye muligheder i Helsingørs bymidte.
God læselyst.
Husk, at du altid kan kontakte Onestop Erhverv på tlf. 25 31 25 07 eller onestop@helsingor.dk
Link
DI kvitterer for erhvervsplan Link
DI og Helsingør Kommune er enige om at se fremad efter utilfredsstillende måling. Ny plan skal sikre, at Helsingør Kommune bliver mere erhvervsvenlig.
Link
Grund på Støberivej til salg Link
Helsingør Kommune udbyder stor erhvervsgrund på i alt 25.000 kvadratmeter til salg på Støberivej.
Link
Kulturinstitutioner holder aftenåbent frem til jul Link
Link
Flere muligheder i Helsingørs bymidte Link
Der åbnes for flere typer erhverv, og rammerne bliver friere i flere dele af Helsingørs bykerne med nyt tillæg til lokalplan, som Byrådet har besluttet.Link
Mere sortering af erhvervsaffald Link
Erhvervsvirksomheder skal i fremtiden i højere grad sortere affaldet. Det er noget af det, som fremgår af et nyt regulativ, som byrådet har besluttet.
Kurser og møder
20. oktober i København: Link Innobooster skriveworkshop 26. oktober i Fredensborg: Iværksætterintro Link 27. oktober webinar: Link Morgendagens salg og salgsledelse 2. november i København: Link Succesfuld ny leder 3. november i Gentofte: Link Iværksætterintro 11. november i Hillerød: Digital markedsføring for detailhandlen Link 17. november i Hillerød: Link Digital markedsføring
Flere spændende nyheder
Se flere nyheder og pressemeddelelser på helsingor.dk Link