Helsingør kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om CasusGrill:

Susanne og Carsten Brøgger, indehavere af CasusGrill, er glade for at bo i Helsingør Kommune – ’en grøn kommune i et grønt land’.

I midten af november var borgmester Benedikte Kiær på besøg hos CasusGrill for at møde stifterne af den grønne iværksættervirksomhed, som de senere år har oplevet en eksplosiv vækst.

CasusGrill, som har til huse privat hos Susanne og Carsten Brøgger i Espergærde, producerer en bionedbrydelig grill med kul og rist af bambus. Grillkullene, som er bambus, tænder uden brug af tændvæske. Isoleringen er lavasten.

– Vi fik ideen i 2009, da vi var på ferie i Frankrig med vores autocamper. Mange af de smukke steder, vi gerne ville opleve, var skæmmet af efterladte engangsgriller. Det tænkte vi, at vi ville gøre noget ved, fortæller Susanne Brøgger.

Parret fik patent på deres idé om en bionedbrydelig grill og udviklede den, bl.a. i samarbejde med folk fra IPU i Lyngby. I 2017 blev grillen sat i produktion, og i dag bliver den solgt mange steder i verden, bl.a. i USA, Canada og Frankrig, ligesom virksomheden har et kontor i Kina.

Stor imødekommenhed

I takt med at virksomheden er vokset, er ønsket om et dansk kontor uden for den private villa vokset. Og for nogle måneder siden tog Susanne Brøgger kontakt til OneStop Erhverv i Helsingør Kommune for at få gode bud på kontorlokaler i Helsingør Kommune.

– Vi elsker vores kommune og vil meget gerne blive her, når vi til næste sommer planlægger at hyre et par medarbejdere og flytte i kontorlokaler, fortæller Susanne Brøgger:

– Vi har mødt stor hjælpsomhed og imødekommenhed fra OneStop, som er kommet med en række forslag til kontorlokaler. Så vi skal helt sikkert nok finde et godt sted. Vi tror ikke på, at alle virksomheder skal ligge i København.

Susanne og Carsten Brøgger var glade for at få besøg af borgmester Benedikte Kiær.

– Vi er stolte af Helsingør, Hamlets by, og når vi har kunder på besøg, sørger vi for at tage dem med ud og opleve byen, siger Susanne Brøgger og slutter:

– Helsingør er en grøn kommune i et grønt land, og vi er glade for at drive virksomhed her.