Byggesagsafdeling inviterer erhvervslivet til åbent hus Skal din virksomhed til at bygge, og har du spørgsmål til, hvordan man søger en byggetilladelse? Så mød op til åbent hus sidste torsdag i måneden.

Mangler din virksomhed arbejdskraft?  Så har du mulighed for at få en gratis stand og møde både danske og svenske jobsøgende på HH-jobmessen onsdag den 2. februar.

Mød Kasper Hjulmand til årets nytårskur

Nationalpark åbner for tilskud til gode projekter Nationalpark Kongernes Nordsjælland åbner for pulje, som private lodsejere i nationalparken og ikke-kommercielle foreninger kan søge frem til 6. marts.

Er din virksomhed klar til 1 mio. gæster til sommer? Den 25. januar starter vi forberedelserne til sommerens helt store begivenhed i vores område – H22 City Expo i Helsingborg.

Kurser og møder 25. januar webinar: Undgå overraskelser – tilbagebetaling af momslån 25. januar webinar: Virksomhedsprogrammets tilbud og muligheder til dig som SMV 27. januar webinar: Iværksætterintro 31. januar webinar: Iværksætterintro 8. februar i Helsingør: Iværksætterintro 9. februar webinar: Kommuniker dine grønne indsatser | Gate 21

Flere nyheder Se flere nyheder og pressemeddelelser på helsingor.dk