Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "dit-helsingoer.dk.mysql.service.one.com" in /customers/3/f/a/dit-helsingoer.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Billetsalget er åbnet! – Dit Helsingør

Nostalgi med æbleskiver og varm kakao

Nordsjællands Veterantog er stolte af at kunne annoncere, at billetsalget til juleture med veterantoget nu er åbnet! De skriver i seneste nyhedsbrev:

“Vi har en masse spændende juletogeventyr på programmet. Lige fra “Jul på Kronborg” til “Jul på Flynderupgård” og alt derimellem. Og da vi har hørt, at det kan blive en kold fornøjelse uden varme om bord, har vi trukket i nødbremsen og spændt hestene foran det gode gamle norske dieselmotortog BM86 med Cafévogn. Så fryser du, kan du nu varme dig med en skål lune æbleskiver eller en kop varm kakao – alt sammen tilgængeligt på udvalgte ture. Bare husk at købe det sammen med din billet.

Men vent, der er mere! Damplokomotivet, DSB Litra K563 fra 1899, er som en utrættelig julemand på skinner. Den kan simpelthen ikke holde stille i denne kolde tid, så vi har spændt den foran vores ture som “Jul i Helsingør,” “Jul på Sporvejsmuseet,” og “Jul i København fra Roskilde” – eller omvendt, hvis du ønsker det. Og det bedste er, at du kan nyde disse ture i dejligt opvarmede vogne, venligst udlånt af Danmarks Jernbanemuseum, som alligevel var her på Sjælland.”

Så tag med på et herligt og helt uforglemmeligt juleeventyr med veterantoget!

Køb billetter her.

Foto: Nordsjællands Veterantog. Presse.