Svævebaner, cykelspor, golfgreens og trampoliner

Få luft under vingerne i Sverige

Naturen i Sverige indbyder til aktiviteter og der findes masser af spændende og udfordrende steder i det sydlige Sverige, hvor hele familien kan udfordres. Prøv fx. Kungsbygget på Hallandsåsen, Bike Park på Vallåsen eller Jump Yard i Helsingborg. Og, så er der jo også alle de skønne golfbaner i hele regionen, som er et besøg værd.

Tag bilen med til Sverige. Køb en enkeltbillet online fra 229,- kr. Eller brug din AutoBizz Smart aftale og rejs fra bare 199,- kr. pr. vej.

Book en aktiv tur til Sverige

Fuld fart på hjulene

Det smukke højdedrag Vallåsen, der ligger blot 70 km. fra havnen i Helsingborg, er en yndet destination for alle cykelentusiaster. Hvad enten det er racercyklen, der skal luftes på lange stræk og seje bakker eller mountainbiken, der skal udfordres på teknik og stejle nedkørsler. Og turen op ad bakken i Vallåsen Bike Park foregår naturligvis med lift. Det er luksus.

Besøg Vallåsen Bike Park

Golftour på de svenske greens

Båstad

En golfperle med legendestatus i den smukke natur på Bjärehalvøen.

Find flere golfbaner

Mölndal

Verdensklasse golfanlæg i Göteborg regionen, med alle de klassiske kvaliteter.

Find flere golfbaner

Skyrup

Mesterskabsgreens på en af Skånes smukkeste baner og 1. tee bare 50 m. fra hotellet.

Find flere golfbaner

Sejl gennem trætoppene

Få gang i adrenalinen og pulsen op i Kungsbygget Äventyrspark på Hallandsåsen, hvor du finder bungytrampoliner, slingshot, klatrevægge, svævebaner og sommerbobslæde.

Alt foregår udendørs og uanset vejret er der garanteret sjov, så tag eventuelt skiftetøj med, hvis det skulle trække op til regn. På området ligger en hyggelig café med stor terrasse, hvor der kan nydes en dejlig frokost og lidt læskende drikke. Men, det er også tilladt at tage egen picnickurv med og nyde ved bålpladserne på området.

Besøg Kungsbygget Äventyrspark

Hop indenfor, hvis vejret driller

Trampoliner og aktiviteter

Hop fra trampolin til trampolin, dunk i basketkurven, prøv kræfter med ninjabanen, hæng på i svævebanen eller dyst i høvdingebold eller fodbold.

Besøg Jump Yard

20% rabat på hoppetid

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på hoppetid hos JumpYard. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten.

Besøg Jump Yard

Velkommen ombord

Vi er ingen bro. En bro er grå. Tung. Statisk. Af beton. Som bare tager dig fra A til B. Vi er ingen bro. Vi er lidt mere. Ikke meget mere. En benstrækker. Tid til en snack. En tissepause. Lidt shopping. Eller bare et dybt åndedrag på soldækket. Vi er ingen bro, heldigvis. Vi er altid lidt mere.

Snacks og sjov for børn

Giv børnene en pause med et børnemåltid fra caféen og opgavehæfte, som kan løses ombord eller i bilen. Og der er naturligivs også tid til et lille toiletbesøg.

Se flere gode tilbud i caféen

Masser af gode tilbud

Kig ind i shoppen og find gode tilbud på både de klassiske og de nyeste dufte, køb en flaske vin til aftenen eller fyld kurven med fredagsslik og lækkerier.

Se flere gode tilbud i shoppen