Denne gang lyder et stort velkommen til alle nye borgere – og til fire nye byggesagsbehandlere, der skal være med til at bringe ventetiden på byggesager ned. Magi og uhygge venter i mørket, når en række kulturinstitutioner byder inden for hver torsdag aften frem til jul.

Ruth Thomsen kan fejre 40 års jubilæum i kommunen – men ikke på den samme arbejdsplads. Efterårsferien banker på og byder på et væld af oplevelser i kommunen. Få overblikket.

Rigtig god læselyst!

Bedste hilsner
Helsingør Kommune

Nye borgere: Vi føler os som en del af fællesskabet

For at falde til i en ny kommune er det vigtigt at blive en del af lokalmiljøet. Det mener både Katrine Jacobsen og Trine Bysted-Secher, der begge var mødt op til velkomstmøde for nye borgere på Kulturværftet den 2. oktober.

Velkommen til fire nye byggesagsbehandlere

Sammen med resten af holdet i Byggeri i Center for By, Land og Vand, skal fire nye medarbejdere være med til at styrke byggesagsbehandlingen i kommunen og bringe ventetiden på afgørelser ned.

Elsinore Evenings:
Magi og uhygge på museer og attraktioner – hver torsdag aften frem til jul

For børnefamilier: Oplev Helsingør i efterårsferien

Efterårsferien byder på masser af aktiviteter for hele familien i Helsingør. Kom til æbleferie på Skibsklarergården eller tag på kartoffelferie på Flynderupgård. Du kan også bygge skibe eller teste om du er landkrabbe eller søulk.

40 års jubilæum: Fra salte sild til strategisk arbejde

Fra sygehjælper på Plejehjemmet Strandhøj i 1981 til HR-konsulent på Rådhuset i 2021. Ruth Thomsen er et godt eksempel på, at 40 år i samme organisation sagtens kan være lig med faglig udvikling og nye indsigter.

Det sker i uge 42

Kartoffelferie på Flynderupgård
Efterårsferie på Kulturværf tet
Nordiske mesterskaber i amerikansk fodbold i Helsingør

–> Find flere oplevelser

Udvalgte job

Pædagog søges til Mariehønen
Montebello søger vagtplanlægger
Glad og engageret social- og sundhedshjælper søges

–> Se f lere job

Flere nyheder

Se flere nyheder og pressemeddelelser fra kommunen her