D & M Belægning er dit professionelle valg, når det handler om brolægning og belægning i Nordsjælland og København. De er en lille flittig familievirksomhed i Helsingør, der står for smuk og holdbar brolægning og belægning for både private boligejere, virksomheder og offentlige kunder.

D står for David, som er murer, og M står for Mona, som er brolægger. Desuden har de begge en grøn baggrund som gartnere. Når du entrerer med D & M Belægning, kan du således få eksekveret en meget bred vifte af opgaver på dine udendørsarealer.

Tid er kvalitet
Uanset opgavens størrelse, er du sikret en god kundeoplevelse. Det viser bl.a. de mange gode anmeldelser fra kunder, som virksomheden får på sociale medier. De tager sig tid til at tale med dig om opgaven og til at udføre arbejdet til perfektion. Det giver de bedste resultater, som du kan glæde dig over i mange år frem.

David og Mona stiftede virksomheden i 2020 ud fra et ønske om at arbejde sammen som par og levere håndværk af høj kvalitet til deres kunder. De bor i Helsingør, men løser gerne opgaver på hele Nordsjælland. De mestrer alle fagets opgaver fra at anlægge en smuk og stabil terrasse eller indkørsel til at lave fortove, bytorve og gangstier. De udfører også alt i anlægsarbejde, såsom at lægge granitskærver, pigsten og betonsten. Derudover planter de nye hække, for det er naturligvis alt det grønne, der giver haverummet sjæl.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Foto: D & M Belægning