D & M Belægning
Søvejen 5 – 2. tv
3000 Helsingør
40985134
kontakt@dmbelaegning.dk

Følg D & M Belægning på Facebook 

Brolæggerfirma med grøn baggrund
D & M Belægning er dit professionelle valg, når det handler om brolægning og belægning i Nordsjælland og København. De er en lille flittig familievirksomhed i Helsingør, der står for smuk og holdbar brolægning og belægning for både private boligejere, virksomheder og offentlige kunder.

D står for David, som er murer, og M står for Mona, som er brolægger. Desuden har de begge en grøn baggrund som gartnere. Når du entrerer med D & M Belægning, kan du således få eksekveret en meget bred vifte af opgaver på dine udendørsarealer.

Tid er kvalitet
Uanset opgavens størrelse, er du sikret en god kundeoplevelse. Det viser bl.a. de mange gode anmeldelser fra kunder, som virksomheden får på sociale medier. De tager sig tid til at tale med dig om opgaven og til at udføre arbejdet til perfektion. Det giver de bedste resultater, som du kan glæde dig over i mange år frem.

David og Mona stiftede virksomheden i 2020 ud fra et ønske om at arbejde sammen som par og levere håndværk af høj kvalitet til deres kunder. De bor i Helsingør, men løser gerne opgaver på hele Nordsjælland. De mestrer alle fagets opgaver fra at anlægge en smuk og stabil terrasse eller indkørsel til at lave fortove, bytorve og gangstier. De udfører også alt i anlægsarbejde, såsom at lægge granitskærver, pigsten og betonsten. Derudover planter de nye hække, for det er naturligvis alt det grønne, der giver haverummet sjæl.

Kunderne siger…
”Det er et dejligt genbesøg med Mona og holdet, der sidste år anlagde ny indkørsel og fliser i baghaven og nu har gennemrenoveret hele forhaven og tidligere carport. Imponerende resultat, pålidelig håndværkere, der kan deres kram og super søde og venlig oven i købet. Alle er klar med gode råd og en ekstra hånd” – Charlotte

”Vi kan anbefale D&M Belægning på alle måder FORDI: I udfører højkvalitetsarbejde til en højst fornuftig pris, med gode inputs til løsninger hele vejen… Og ikke mindst stiller I op med et hold arbejdsomme, høflige og super hyggelige folk som vi – og alle hundene – kommer til at savne. Vi er MEGET glade for resultatet af jeres arbejde! Hvor er det blevet flot!” – Viktor

”Skulle hilse mange gange fra mine forældre og sige tusind tak for jeres flotte arbejde hos dem l Snekkersten. De er meget glade for resultatet og jeres dejlige måde at være på” – Pernille

Garanti for gode resultater
Hos D & M Belægning er de stolte af at levere kvalitetsarbejde, som de selv kan stå inde for. Derfor tilbyder de også en garanti for gode resultater. Du kan være sikker på, at de altid leverer det bedste resultat, når de påtager sig en anlægsopgave. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Hvis du har brug for en professionel brolægger eller belægger i Nordsjælland eller København, så tøv ikke med at kontakte D & M Belægning. De står klar til at hjælpe med at løse din opgave og sikre, at du får den bedste service og kvalitet. Kontakt firmaet på tlf. 40 98 51 34 eller via e-mail på kontakt@dmbelaegning.dk. De glæder sig til at høre fra dig!

Foto: D & M Belægning

sølvpartner