dit-helsingoer-L

Live Below Deck – Musik & Mad i Dokken

Denne aften præsenterer vi duoen Melon Monday, som bevæger sig indenfor en sødmefuld og melankolsk forgrening af den akustiske folkmusik.

Danser med Drenge giver koncert på Kulturværftet

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerups tekster ud over scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.

Sådan kan mange motorcykelulykker undgås

Det gode forårsvejr er kommet til Danmark, og det har fået mange motorcyklister på gaden. Desværre har der allerede været de første dødsulykker med motorcykler. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på hvilke situationer, der er særligt farlige for motorcyklisterne.

Invitation: Skab Sund Kunst

Værkerne skal gå i dialog med Sundhedshusets identitet og matche visionen bag huset: Et ønske om et helende sundhedshus, der består af forbundne fællesskaber og fremstår åbent og tilgængeligt for den enkelte borger

Politirapport for Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/29-2019/05/07

På Murergade var der klokken 20.19 brand på en altan på 2. sal. Beboeren, en 23-årig mand, fik selv slukket branden. Branden er formentlig opstået i en blomsterkasse af træ, idet der blev fundet cigaretskodder i og omkring den. Ruden mellem altanen og stuen blev knust ved branden.

H.K.H. Kronprinsen overrækker verdens største hjerneforskningspris

Torsdag den 9. maj modtager fire franske topforskere en million euro, når Hans Kongelige Højhed Kronprinsen overrækker The Brain Prize 2019. De har igennem 30 års intens forskning afdækket og kortlagt den arvelige blodkarsygdom CADASIL. Sygdommen giver blodpropper i hjernen og udvikler sig fra migræne til fremadskridende, omsorgskrævende demens i en tidlig alder.

Nyt samarbejde mellem DOT og turistorganisationer skal gøre det nemmere at være turist på Sjælland

Samarbejdet mellem DOT og turistorganisationerne er etableret i forlængelse af en rapport fra Erhvervsministeriet og Det Nationale Turistforum fra februar sidste år, hvor der blandt blev peget på behovet for et tættere samarbejde om turisternes anvendelse af kollektiv transport
facebook 
MailPoet