Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/29-2019/05/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand, Helsingør

På Murergade var der klokken 20.19 brand på en altan på 2. sal. Beboeren, en 23-årig mand, fik selv slukket branden. Branden er formentlig opstået i en blomsterkasse af træ, idet der blev fundet cigaretskodder i og omkring den. Ruden mellem altanen og stuen blev knust ved branden.

Taske stjålet i tog

Helsingør: En 50-årig mand fik søndag mellem klokken 14.20 og 15.10 stjålet sin taske i Kystbanetoget mod Helsingør. Tasken, der indeholdt en bærbar pc og to jakkesæt, lå på en bagagehylde i toget.

Nøgler stjålet fra lomme

Helsingør: En 71-årig mand fra Græsted fik søndag mellem klokken 16.56 og 17.26 stjålet sine hus- og bilnøgler. Manden havde nøglerne i bukselommen, mens han var inde for at handle i Lidl på Birkedalsvej og mener, at det er i den forbindelse, at nøglerne blev stjålet. I forretningen blev han kontaktet af en kvinde, der beskrives som dansk af udseende, dansktalende, 28-30 år, 170-176 cm høj og spinkel af bygning med langt, brunt hår.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 31-årig mand blev søndag klokken 21.32 sigtet for at køre uden kørekort. Manden kom kørende ad Hestens Bakke, da han blev standset af en patrulje.

Butikstyveri, Gilleleje

To mænd blev klokken 14.56 tilbageholdt i Netto på Vesterbrogade, idet de havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de to mænd, en 38-årig fra Helsinge og en 17-årig uden kendt adresse, blev anholdt og sigtet for butikstyveri. De fremstilles i grundlovsforhøre ved Retten i Helsingør klokken 13.00.

Tricktyveri, Helsingør

Klokken 17.30 ringede en kvinde på hos en 92-årig mandlig beboer på Gl. Hellebækvej og udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Manden lukkede hende ind, hvor hun bad ham om at sætte sig i en stol, mens hun ville hente sin taske. Da der var gået nogle minutter, uden at kvinden var kommet tilbage, fattede manden mistanke og opdagede, at der var stjålet en pung og kontanter fra boligen.

Kvinden beskrives som: ca. 170 cm og med mørkt hår. Iført mørkt tøj. Talte dansk med accent.

Færdselsuheld, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen ved afkørsel 10 i nordgående retning skete der klokken 02.57 et færdselsuheld, da part 1, en 19-årig mand fra Nivå, påkørte autoværnet ved afkørslen. Herefter påkørte part 2, en 33-årig mand fra Hvidovre, part 1’s havarerede bil og autodele derfra. Motorvejen blev ved efterfølgende afspærret, mens oprydningsarbejdet pågik. Der skete ved uheldet umiddelbart ingen personskade.

Fund af kasseapparat, Helsingør

Klokken 15.35 anmeldte en forbipasserende, at hun kunne se et kasseapparat ligge i busken på Strandpromenaden nær naturlegepladsen. En patrulje blev sendt til stedet, og efter kort efterforskning kunne det konstateres, at kasseapparatet stammede fra Café Marina, der havde haft indbrud natten mellem mandag og tirsdag (se gårsdagens døgnrapport). Kasseapparatet blev efter endt sagsbehandling returneret til caféen.

Indbrud i forretning, Helsingør

Klokken 04.32 var der indbrud i Creme de la Creme på Stengade. Videoovervågningen viste, at to personer ankom i en Peugeot, muligvis model 3008, og forcerede sig vej ind i butikken ved at smadre en af butikkens ruder. En patrulje kørte til stedet, men gerningsmændene var ikke længere i området. På nuværende tidspunkt er der ingen oplysninger om, hvilke koster gerningsmændene er sluppet af sted med.

 

Indbrud i forretning, Helsingør

Klokken 09.48 blev det anmeldt fra Cafe Marina, at der imellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 09.00 havde været indbrud, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd havde stjålet butikkens kasseapparat.

Spirituskørsel, Helsingør

Klokken 17.16 blev en 43-årig mandlig knallertfører fra Helsingør standset og kontrolleret på Borgm. P. Christiansens Vej. Føreren fik alkomeret til at slå ud, og han blev derfor taget med til en kontrollerende blodprøve.

Kørsel i påvirket tilstand, Kvistgård

Klokken 21.58 bemærkede en bilist, at en bil kørende i nordgående retning på Helsingørmotorvejen kørte ustabilt. En patrulje blev sendt til stedet, og bilen blev kort efter bragt til standsning ved rundkørslen Kongevejen/Klostermosevej. Bag rattet sad en 26-årig mand fra Vanløse, og han fik narkometeret til at slå ud for amfetamin, hvorfor han blev taget med til en kontrollerende blodprøve.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 21.55 blev en 18-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Gurrevej. Her viste det sig, at han ikke havde taget sig et kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Påvirket mand teede sig, Helsingør

Klokken 06.20 blev det anmeldt fra Horsensvej, at en påvirket mand løb rundt og hev i dørene til parkerede biler og til flere boliger. En patrulje blev sendt til stedet, hvor manden i første omgang ikke blev udfundet.

Klokken 07.45 indløb der ny anmeldelse om, at manden netop havde forsøgt at stjæle en bil fra Shell på Kongevejen, og en patrulje blev igen sendt afsted for at udfinde manden. Denne gang lykkedes det, og manden, en 36-årig mand fra Valby, ligger nu i detentionen på Helsingør Politistation og sover sin rus ud.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 30. april – 1. maj 2019

To personer opdaget, da de forsøgte at bryde ind

Helsingør: To mænd blev mandag formiddag klokken 09.50 opdaget, da de forsøgte at afliste en terrassedør på Hovmarken, og flygtede herefter fra steder. De beskrives begge som 18 år, mellemøstlige af udseende, 160-170 cm høj, spinkle af bygning, brune i huden. Den ene var iført rød hættetrøje og den anden var iført sort hættetrøje.

Kørsel uden førerret

Snekkersten: Klokken 13.38 blev en 30-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at manden havde sat sig bag rattet, selvom han ikke havde tilegnet sig retten til at føre bil.

Brand, Helsingør

Klokken 23.08 indløb der anmeldelse om brand i en forhenværende bowlinghal. Politi og brandvæsen ankom til stedet, og branden blev slukket. Undersøgelser viste, at branden formentlig var påsat.

Kælderskakt lugtede af hash, Helsingør

Da en patrulje passerede en kælderskakt på Stürups Plads klokken 00.10, bemærkede de, at der lugtede kraftigt af hash. De gik derfor ned i skakten, hvor de traf to 16-årige mænd fra henholdsvis Espergærde og Helsingør, og mellem dem lå der et jointskod. I forbindelse med visitation blev den unge mand fra Helsingør fundet i besiddelse af hash, og det blev han derfor sigtet for.

Del på sociale medier