Logo

Marilyn Mazur Group på Toldkammeret

Marilyn Mazur er en mesterlig trommespiller, der konstant styrer, farver og leger med musikken. Hun mestrer samtlige de muligheder, der findes i hendes righoldige slagtøjsopstilling, og så er hun en særdeles vidtfavnende komponist, der med årene har udviklet en stensikker personlig stil, der ikke ligner noget andet.

Farefuld Kajakfærd

Foredrag v/ Claus Birkbøll Sejlads i de polare egne er i sig selv farefuldt, men for at man kan kalde sig et ægte medlem af Eventyrernes Klub, tager man turen i Klepperkajak fra Daneborg til Mestersvig på Grønland. Det har den legendariske eventyrer Claus ”Tavse” Birkbøll har gjort. Hør ham berette om, hvordan en ægte eventyrer stikker til søs. Foredraget …

Marienlyst Strandhotel inviterer borgerne på påskejagt

Vi sender et hold medarbejdere på gaden søndag morgen for at gemme påskeæg, så de forhåbentlig kan vække glæde og begejstring for dem, der tilbringer påsken i det fri og gør et godt fund,” fortæller Michael Lauritsen, der er direktør påMarienlyst Strandhotel

Gadehimmelen er blevet pyntet

Hamlet, Ofelia, Herakles og Hydraen og Danserindebrønden. Alle har de inspireret til den gadeudsmykning – citydressing – som netop er blevet hængt op i Bjergegade, Stjernegade og Helsingør Bycenter.

Slagter Baagø leverer mad til Kronborgstafetten

Kronborgstafetten betyder vildt meget for os. Vi er meget taknemmelige for at få så flot en ordre og glæder os rigtig meget til den store dag, siger Lars Woldfrom fra Slagter Baagø

Salg af erhvervsgrund i Espergærde

Erhvervsgrunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.06.2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Politirapport for Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/10-2019/04/23

Et hus på Borsholmvej brændte mandag eftermiddag ned. Anmeldelsen om branden kom klokken 14.35 og det lykkedes ikke brandvæsenet at redde huset. Det skal nu undersøges nærmere, hvordan branden er opstået.

Tusindvis af skolepatruljeelever fejres

Selv om det blæser, er koldt, eller det står ned i stænger med rekordstore mængder regn, så står skolepatruljerne morgen efter morgen ved skolevejene og hjælper de yngste elever sikkert og trygt over vejen.
facebook 
MailPoet