Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Marienlyst Strandhotel inviterer borgerne på påskejagt

april 21 10:00

Påskesøndag den 21. april inviterer Marienlyst Strandhotel byens borgere på påskejagt. Hotellet har i anledning af påsken placeret påskeæg rundt omkring ved byens seværdigheder, som kan forkæle de opmærksomme borgere med eksklusive spaoplevelser.

Påskesøndag den 21. april opfordrer Marienlyst Strandhotel borgerne til at trække i de gode sko og invitere familien til påskehygge med en frisk gåtur ved nogle af byens helt store seværdigheder.

Her kan de heldige og opmærksomme blive en skøn spaoplevelse rigere. Hotellet har nemlig været ude før solopgang for at gemme påskeæg, der kan forsøde påsken med lækker selvforkælelse af bedste skuffe – nemlig et gavekort til Marienlyst Strandspa.

Medarbejdere vil sprede påskeglæde

Der er alle gode grunde til at starte påskesøndag med at invitere familien – både store og små – på en formiddagstur i det fri og nyde forårssolen ved nogle af byens bedste områder. Påsken er i år nemlig ikke kun forbeholdt sild, snaps og påskeøl, men der er ligeledes selvforkælelse på spil til byens bedste spasted. ”Vi synes, påsken er en oplagt anledning til at sprede lidt forårsglæde og forkæle borgerne med en skøn oplevelse. Vi sender et hold medarbejdere på gaden søndag morgen for at gemme påskeæg, så de forhåbentlig kan vække glæde og begejstring for dem, der tilbringer påsken i det fri og gør et godt fund,” fortæller Michael Lauritsen, der er direktør på
Marienlyst Strandhotel. Han og resten af personalet fra Marienlyst Strandhotel har denne dag gemt påskeæg i Helsingør City, ved Kulturværftet, rundt omkring Kronborg og ved Nordhavnen.

Detaljer

Dato:
april 21
Tidspunkt:
10:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.marienlyst.dk/

Sted

Helsingør by
Helsingør, 3000 + Google Map