dit-helsingoer-L

Politirapporten

Politiet undersøger lige nu en sag, hvor to mindreårige piger søndag mellem kl. 16.30 og 17.00 er blevet truet på Lergravsvej i Kvistgård af to andre mindreårige. Hændelsen er nu ved at blive efterforsket, og de har pt. ikke yderligere. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023-02-20 til 2023-02-28
Politirapporten

Kunstforeningen Helsingør byder velkommen i pop-up galleri

Kunstforeningen Helsingør byder velkommen i  pop-up galleri
Galleriet åbner med fernisering onsdag 1. marts kl. 14-16 og galleriet er placeret lige ved hovedindgangen.

Ny kunstudgivelse om malernes Nordsjælland

Nu kan du få fingrene i nationlaparkens nyeste udgivelse "Malernes Nordsjælland - Gå i kunstnernes fodspor i Nationalpark Kongernes Nordsjælland". Hæftet er forfattet af kunsthistoriker Ida Lehrmann Madsen, der har knyttet nogle af de mest berømte og smukkeste malerier i dansk kunsthistorie med en række lokaliteter i nationalparken.
Ny kunstudgivelse om malernes Nordsjælland

Helsingør Sundhedshus: De regionale funktioner er nu flyttet ind

Helsingør Sundhedshus: De regionale funktioner er nu flyttet ind
Fredag havde Region Hovedstaden inviteret medarbejdere og samarbejdspartnere til officiel indvielse af de regionale funktioner i Sundhedshuset på Birkedalsvej - herunder akutklinikken.

Turismen i Helsingør: 2022 sætter ny rekord

Af tallene for turismeovernatninger i hele 2022 ligger tallene for Helsingør Kommune samlet set 28% højere end 2021, som var ramt af pandemien. Men også i forhold til 2019, der var det hidtil bedste år, kommer 2022 ud med et rigtig flot resultat. Her ligger tallene ca. 7% højere end i 2019 og sætter dermed ny rekord for Helsingør Kommune.
Turismen i Helsingør: 2022 sætter ny rekord

Bliv partner med Dit Helsingør

Bliv partner med Dit Helsingør
Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med byportalen den ideelle løsning. Byportalen tilbyder en bred vifte af muligheder for omtale og synlighed, herunder i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside.
facebook