dit-helsingoer-L

Lokal virksomhed på vækstrejse mod det ydre rum

I 2017 etablerede Ole Wenzel teknologivirksomheden Sens4 ud fra en brændende faglig interesse for elektronik, vakuumteknologi og iværksætteri og producerer i dag såkaldte vakuumtransducere, der måler gastryk ned til en milliardendel af vores atmosfæretryk med høj præcision. Med sig på holdet har han forretningspartnerne Mads Marstrand og Caspar Ask Christiansen, og i dag er medarbejderstaben hos Sens4 udvidet til seks fastansatte og to studentermedhjælpere. Sense4 har på sin vækstrejse fået sparring af Erhvervshus Hovedstaden, og det har været en stor hjælp, forklarer Ole Wenzel, Sens4’s ejer og adm. direktør.
Lokal virksomhed på vækstrejse mod det ydre rum

Et år med krig i Ukraine

Et år med krig i Ukraine
Konsekvenserne af krigen er mange og rækker langt ind i fremtiden og langt ud over Ukraines grænser. Det sætter Dansk Erhverv fokus på i en dialog og udstilling på Børsen i København i anledningen af årsdagen for krigens start.

Unik makeup der matcher din hudtype

Lantz Copenhagen har kreeret 4 hudtype startup makeup kit. Dette er makeup til dig, der ønsker et let og naturligt udtryk, hvor makeup'en ikke lægger sig i dine linjer og rynker.
Unik makeup der matcher din hudtype

Politiet stopper uopmærksomme trafikanter

Politiet stopper uopmærksomme trafikanter
I uge 8 kontrollerer politiet uopmærksomme trafikanter på vejene i hele landet. Uopmærksomhed eller manglede/utilstrækkelig orientering er en medvirkende faktor ved knap 2/3-dele af dødsfaldene i trafikken.

LEV Spring Galla Helsingør

Kom til forårets store musik-event, når Lev Helsingør inviterer alle udviklingshandicappede til et brag af en danseaften med DJ, bar og fest. Alle udviklingshandicappede (og ledsagere) er velkomne, uanset om man har bopæl i eller udenfor Helsingør Kommune.
LEV Spring Galla Helsingør

Det er melodisk jazz af den allerbedste skuffe

Det er melodisk jazz af den allerbedste skuffe
En konstellation på tværs af generationer med forskellige musikalske baggrunde, der i fællesskab har fundet deres egen elegante blanding af originalkompositioner, skrevet af gruppens medlemmer samt nøje udvalgte jazz-standarder fremført i herligt personlige fortolkninger. Et nostalgisk og samtidig tidløst udtryk. Det er melodisk, smukt og stemningsfuldt, og så swinger det som bare pokker. 
facebook