dit-helsingoer-L

Politirapporten

En ukendt gerningsmand stjal søndag kl. 15.32 et ukendt antal varer fra SuperBrugsen på Sauntevej i Hornbæk. En person forsøgte at tilbageholde tyven, men blev bidt i armen, hvorefter en anden mand greb ind. Gerningsmanden slog vedkommende i baghovedet med en knytnæve og flygtede herefter fra stedet. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023/01/09-2023/01/17.
Politirapporten

Vinterferiens Børnecasting 2023 i Helsingør Bycenter

Vinterferiens Børnecasting 2023 i Helsingør Bycenter
Lige nu søger Cast Agency Denmark alle slags børn i alderen 3-14 år, som synes, det kunne være sjovt at få mulighed for at medvirke i model-, film- eller TV-opgaver for kendte brands. Så har du en skøn, skæv, sjov, charmerende søn eller datter, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi til børnecastingen den 12. februar kl. 10-17. Tilmelding er selvfølgelig nødvendigt.

My End Is My Beginning - Ars Nova Copenhagen i Helsingør!

Aftenens program - My end is my beginning - er en rejse gennem livet, hvor verdens bulder og råb mødes med det ophøjede og eviggyldige. Koncerten har fået sin titel fra middelalderkomponisten Guillaume de Machauts værk Ma fin est mon commencement eller ”Min ende er min begyndelse”, som har det særlige ved sig, at det er komponeret ens forfra og bagfra. Dette værk synges ved koncerten sammen med nyere værker af Pelle Gudmundsen Holmgren og Per Nørgård.
My End Is My Beginning - Ars Nova Copenhagen i Helsingør!

Farvel til to af Rådhusets helte

Farvel til to af Rådhusets helte
De har ageret bodyguard, brandmand, turguide, vicevært, postbud og giftefoged siden 1999. Det er dem, der møder ind kl 6, når flaget skal hejses på Rådhuset, og dem, der drejer nøglen, når sidste mand har forladt byrådssalen efter et byrådsmøde. De har skovlet uanede mængder af sne omkring rådhuset, og det er dem, der må bukke sig ned og fjerne den møgirriterende hundelort uden for indgangen. Nu er det slut. Der er afskedsreception i Byrådssalen for Peter Gadving og Mikael Juul torsdag den 9. februar kl 15-17

25 mio. kr. skal give frisk pust til landets mange kulturhuse

Helsingør byder ifølge kortlægningen ind med fem kulturhuse, som kan komme i betragtning til Kulturhuspuljen. Det er Kulturhuset Bølgen, Kulturværftet, Elværket, Toldkammeret og Kulturhus Syd.
25 mio. kr. skal give frisk pust  til landets mange kulturhuse

Hver tredje glemmer lys på cyklen, når det er mørkt

Hver tredje glemmer lys på cyklen, når det er mørkt
Vi går mod lysere tider, men det er stadig mørkt cirka 15-16 timer i døgnet. Derfor er der god grund til stadig at huske lyset på cyklen, lyder det fra Rådet for Sikker Trafik. Fra den 23. til den 31. januar gennemfører flere politikredse kontroller af cyklister, der ikke har lys på cyklen. Bøden for at cykle uden lys i lygtetændingstiden er 700 kroner.
facebook