dit-helsingoer-L

Se hvad der sker

Det nye år er godt i gang, og det indbyder til en masse musik, teater, udstillinger, film og meget mere. Det  kan være svært at følge med i alle tilbuddene. Men her på byportalen er du kun et klik væk fra det store overblik.
Se hvad der sker

BEERPONG TURNERING - SKUM

BEERPONG TURNERING - SKUM
Hver måned finder de et nyt hold Helsingør mestre i Beerpong og nu skal de finde de første mestre i 2023. Noget for dig? Læs mere her og se hvordan du kan tilmelde dig.

Natbjørnen Tjugga & venskabskagen

Kom med på en eventyrlig rejse ind i Natskoven med Natbjørnen Tjugga og Ræven Sally, når Emilie Melgaard Jacobsen læser højt fra bogen ’Natbjørnen Tjugga og venskabskagen’. Bogen er en hjertevarm fortælling om venskab trods store forskelligheder. Det kan kun blive sjovt.
Natbjørnen Tjugga & venskabskagen

Debatindlæg: Bevægelse styrker børns trivsel.

Debatindlæg: Bevægelse styrker børns trivsel.
Børns trivsel er af afgørende betydning for deres fremtidige udvikling. Det ved vi. Og alligevel viser det sig vanskeligt at lave de nødvendige politiske prioriteringer for at løse den stigende mistrivsel blandt børn.

Kronborg Cup 2023

Kronborg Cup 2023 afholdes fra fredag d. 11. til søndag d. 13. august. Stævnet er en oplagt mulighed for at komme godt i gang efter sommerferien og få pudset formen af inden efterårssæsonen. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.
Kronborg Cup 2023

18-årig sigtet for sextortion

18-årig sigtet for sextortion
Efter en længere efterforskning kunne Københavns Politi i går anholde en 18-årig mand, der er sigtet for at forsøge at presse forskellige piger til at fremsende nøgenbilleder af dem selv – såkaldt sextortion. Afpresningen stod på i juni og juli sidste år, hvor piger mellem 11 og 16 år på det sociale medie Snapchat var i kontakt med en person med profilnavnet ”Phillip.a20”. De forurettede piger er fra hele landet, mens den sigtede blev anholdt på en adresse i Københavns Sydhavn. Han blev efter afhøring løsladt igen.

Praktikplads

Helsingør Kommune modtager i vid udstrækning praktikanter. Både fra folkeskolen og fra videregående uddannelser. Få et overblik her.
Praktikplads

Nyheder fra Helsingør Bycenter

Nyheder fra Helsingør Bycenter
Klik lige her og se alle lækkerierne, om det er tøj, make-up, smykker og meget mere. Der er gode besparelser at hente.

Politirapporten

En ukendt mand ramte mandag morgen kl. 07.12 en cyklist på Rønnebær Alle i Helsingør. Manden steg ud af bilen og hjalp cyklisten på benene, men forlod umiddelbart herefter stedet igen. Efter nærmere undersøgelser viste det sig dog, at cyklisten havde pådraget sig skader, og blev derfor kørt på hospitalet. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023/01/02-2023/01/10.
Politirapporten
facebook