dit-helsingoer-L

Smukke julebuketter

Blomsterhuset Helsingør har åbent i julen - se åbningstiderne her og bestil din buket på 40207484.
Smukke julebuketter

MEDLEM I HORNBÆK JAZZKLUB

MEDLEM I HORNBÆK JAZZKLUB
Medlemskab koster kr. 200,- pr år og følger kalenderåret fra 1. januar – 31. december. Ved at være medlem, kan du spare kr. 50,- på entrébilletten, så med årets 14 koncerter kan du som medlem i alt spare op til kr. 700,-

Gør livet surt for tyven i den søde juletid

Julen er forbundet med en masse gode traditioner, men desværre også en dårlig en af slagsen. Mens vi har travlt med at spise julemad og danse om juletræet, har indbrudstyvene travlt med at tømme efterladte hjem. Der er dog meget, man kan gøre for at forebygge indbrud.
Gør livet surt for tyven i den søde juletid

Biskoppen ønsker god jul!

Biskoppen ønsker god jul!
I julen fødes ikke kun glæden, men også troen på, at vores liv ikke er underlagt denne verdens magter, men at hans herredømme skal bestå, når alle andre magter er gået under, skriver Peter Birch i sin julehilsen. Læs hele biskoppens julehilsen her

Flæskesteg med sprøde svær

Nu nærmer julen sig, og mange rammes af præstationsangst, når julemaden skal laves til familie og venner. Her får du Chef Aagaards tip til sprøde svær.
Flæskesteg med sprøde svær

Lokal virksomhed hjælper folk på fode

Lokal virksomhed hjælper folk på fode
Helsingør Jobcenters naturforløb hjælper folk, der er gået ned med eksempelvis stress eller depression til at finde ro. Målet er, at deltagerne får det så godt, at de lige så langsomt kan vende tilbage til arbejdsmarkedet. Backe og Kompagni, der forhandler arbejdstøj, er en af de virksomheder, der står klar.

Lokale firmaer har bidraget til byggeriet af sundhedshuset

Kathøj Kloakservice er et af de lokale firmaer, der har spillet en væsentlig rolle i byggeriet af Helsingør Sundhedshuset. Firmaet fra Tikøb har både stået for indvendig og udvendig kloakering og for belægning og beplantning på de udendørs arealer. I kortere og længere perioder over de seneste tre år har Kathøj haft 4 til 12 mand til at arbejde på sundhedshuset.
Lokale firmaer har bidraget til byggeriet af sundhedshuset

Politirapporten

Politirapporten
To mænd på 33 og 22, den 22-årige værende fra Birkerød, stjal tirsdag kl. 20.15 61 sixpacks med øl fra Rema 1000 i Kvistgård. De to mænd havde læsset de mange øl i en vogn, som de herefter kørte ud af butikken og aflæssede i en stjålet bil. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2022/12/12-2022/12/20.

Nytårskur

Kom og vær med til at fejre nytåret i selskab med fire store og erfarne talenter: Philippa Cold – sopran, Idil Alpsoy – mezzosopran, Valentin Lundin – tenor og Christian Sereno Dalsgård på klaver.
Nytårskur

Pas på solen - også om vinteren

Pas på solen - også om vinteren
Temperaturen påvirker ikke, om UV-strålingen er høj eller lav. Det er derfor vigtigt, at du beskytter dig mod solens stråler, selv om det er koldt udenfor. Kulden gør til gengæld, at du ikke kan mærke, når solen brænder på huden.
facebook