Hornbæk Jazzklub deltager i årets Vinterjazz med 3 koncerter i februar måned i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Fredag den 03. februar 2023 klokken 20:30 byder de velkommen til koncert med Andreas Toftemark Quartet.
Fredag den 10. februar 2023 klokken 20:30 byder de velkommen til koncert med Søren Kristiansen og Thomas Fonnesbæk ”The Touch”.
Fredag den 24. februar 2023 klokken 20:30 byder de velkommen til koncert med Zier Romme Quartet.

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og rummer omkring 600 koncerter fordelt på flere end 180 spillesteder og arrangører fra Skagen til Svaneke. Kombinationen af festivalens længde plus det landsdækkende aspekt gør Vinterjazz til en mulighed for at møde internationale stjerner på turné, nye danske prisvindende projekter og koncerttemaer som Jazz Remixed, Future Sound of Jazz, Wild at Heart, Jazz for Kids m.fl.

Det, der gør Vinterjazz til en speciel musikbegivenhed, er, at det er et nationalt sammenskudsgilde mellem spillesteder og arrangører, musikere og publikum, de store byer og udkantsdanmark – et nationalt initiativ, som er skabt og finder sted lokalt. Vinterjazz er dog først og fremmest en klubfestival, som kickstarter sæsonen for de mange jazzklubber, som skaber et miljø, hvor jazzen kan udvikle sig og leve året rundt.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.
Kr. 100,- for medlemmer,
Kr. 150,- for ikke-medlemmer.

I forbindelse med koncerten den 03. februar, har du mulighed for at købe en billet, der gælder til alle 3 Vinterjazz-koncerter til en fordelagtig pris:
Kr. 200,- medlemmer
Kr. 300,- ikke medlemmer

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

Se mere på Hornbæk Jazzklub’s hjemmeside: www.hornbaek-jazzklub.dk
Se mere om Vinterjazz: www.jazz.dk