Sea by Sevel
Ndr. Strandvej 88A
3150 Hellebæk
49 70 71 72
info@sevel.net

dav

Følg Sea by Sevel på Facebook og Instagram

Åbningstider
Tirsdag – søndag kl. 12-22.
Fra 1. marts – 31. december

Mad, kunst, unikke omgivelser og personlighed

I Hellebæk på den nordsjællandske kyst ligger Restaurant, Café og Galleri Sea by Sevel i første række med fri udsigt over Øresund fra Kullen til Kronborg. Sevel By Sea er familieejet og til hverdag er det ægteparret Bo og Kirsten Sevel, der driver stedet. Kirsten står for maden, og Bo sørger for gæsterne i restauranten. Når der er store selskaber, rykker familien sammen, og så kommer parrets børn hjem og hjælper til.

For enhver sans

Hos Sea by Sevel venter unikke oplevelser for både ganen, øjet og sjælen. I restauranten ændrer menukortet sig efter sæsonen, og der er noget for enhver præference, hvad enten man foretrækker kød, fisk eller vegansk mad. Der lægges vægt på kvalitet, og maden er altid lavet fra bunden af sæsonens bedste og mest friske råvarer. Restauranten er især kendt for sit fiskekøkken med både suppe og sovs på egen hjemmelavede fiskefond.

Passion for kunst

Foruden den gode mad, atmosfære, beliggenhed og udsigt kan man hos Sea by Sevel nyde en stor kunstsamling med værker af kunstnere som Lise Malinovsky, Jens Birkemose, Robert Jakobsen, Mette Gitz-Johansen og Pierre Alechinsky. Det er Jakob Engberg Sevel, der til hverdag er museumsinspektør på AROS, som løbende har anbefalet den kunst, familien har investeret i. Værkerne kan både ses som en del af indretningen i restauranten og i det tilstødende galleri.

Skal du holde fest?

Sea by Sevel egner sig perfekt til både bryllupper, konfirmationer, julefrokoster, fødselsdage og andre festlige anledninger med op til 65-70 personer indendørs. Du kan også holde din konference her.

Bed & Breakfast

Det er også muligt at nyde et ophold mellem skov og hav i fantastiske Hellebæk. Her kan du sidde på privat altan eller terrasse og nyde din morgenmad, frokost eller aftensmad med udsigt over Øresund. Tre værelser er hyggeligt indrettet med dobbeltsenge, der kan skilles ad. Der kan desuden lejes en moderne indrettet villa med udsigt samt en lejlighed.

sølvpartner