SAXOPHONE CONNECTION – MED AMANDA SEDGWICK, JESPER THILO, IDA HVID, SNORRE KIRK og SVEND ERIK LUNDEQUIST.

Alt- og tenorsax plus rytmegruppe med rødder i swing og bebop….. Jesper Thilo er kendt og elsket i Danmark og Europa i årtier for sit varme og energiske tenorsaxspil, var den første modtager af Ben Webster-prisen.

Jesper Thilo har rundet de 80 år, men er stadig forrygende på sit hovedinstrument, tenorsaxen. Hans professionelle musikerkarriere strækker sig over seks årtier, med start i New Orleansjazzen i 50’erne, Arnvid Meyers orkester i 60’erne, Radioens big band 1966-89 og derefter egne orkestre.

Hans karriere har ført til møder med mange af jazzens største navne: Ben Webster, Coleman Hawkins, Benny Carter, Roy Eldridge m.fl.. Han står til stadighed som en konstant og aktuel forvalter og fornyer af denne tradition.

Nu møder han svenske Amanda Sedgwick for første gang. Hun er en højt skattet og flittigt anvendt solist, som har markeret sig flot, både hjemme i Sverige og i USA.
Med sig har de en trio med nogle af Danmarks og Sveriges fineste musikere: Ida Hvid, bas, Sven Erik Lundeqvist, piano og Snorre Kirk, trommer.

Forvent moderne jazz, med tydelige rødder i swing og bebop, ført frem til 2023.

Line Up:
Jesper Thilo (ts)
Amanda Sedgwick, S (as)
Ida Hvid (b)
Svend Erik Lundequist, S (p)
Snorre Kirk (d)

Entré: kr. 150,- for medlemmer, kr. 200,- for ikke-medlemmer.
Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter. Køb af spisebilletter kan foretages via www.billetten.dk
eller ved personlig henvendelse i Kulturhuset Bølgen, Jæmtlandsvej 1, Ålsgårde.

Se Hornbæk Jazzklub’s hjemmeside: www.hornbaek-jazzklub.dk
Se Bølgens hjemmeside: www.boelgen.dk

Forret: Mullingatawnysuppe
Hovedret: Asiatisk inspireret kyllingegryde med ris salat og brød
Spisebilletten koster kr. 189,-
Spisning klokken 19:00

UDLODNING AF CD’er
Entrébilletter købt ved indgangen er forsynet med et nummer og deltager i udlodningen af CD’er i pausen. De har samlet en del CD’er fra koncerter der har været i
Hornbæk Jazzklub i løbet af de sidste 3 år, og disse vil de gerne give videre til deres publikum.