Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/03/09-2020/03/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Musik til ulempe

Hornbæk: Omkring fem unge spillede klokken 01.51 natten til tirsdag så høj musik i et sommerhus på Merkurvej, at politiet blev tilkaldt. De unge blev bedt om at skrue ned, så de omkringboede kunne få nattero.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 16. – 17. marts 2020

Indbrud i øvrigt, Helsingør

Klokken 12.29 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 11.30 havde været indbrud i Helsingør Nordhavns Fiskelaug. Det var på tidspunktet for anmeldelsen endnu ikke opgjort, hvad der eventuelt var blevet stjålet.

Kørsel uden førerret, Dronningmølle

Klokken 14.09 blev en 31-årig mandlig bilist fra Hornbæk standset og kontrolleret på Dr Mølle Strandvej. Her viste det sig, at han kørte bil, selvom han ikke besad førerret, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Vold, Helsingør

Klokken 23.45 anmeldte en 17-årig ung mand fra Snekkersten, at han klokken 23.15 var blevet passet op af tre personer i tunnelen ved Multiparken, som havde tildelt ham spark på kroppen og slag i ansigtet. De tre personer beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Krøllet hår, Talte: Dansk med accent. Iført briller.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 18-19 år, 177-180 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent.

C: Mand, østeuropæisk af udseende, 20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent.

Tagpap blæste af

Helsingør: En del af et tag blæste mandag formiddag klokken 10.55 af en etageejendom på Mads Holms Vej. Ejendommens beboere blev bedt om at holde sig inden døre og vejen blev spærret for trafik, mens politi og brandvæsen arbejdede på stedet. Ingen personer kom til skade.

Narkobilist standset

Helsingør: En 29-årig mand fra Helsingør blev torsdag aften klokken 20.49 sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden kom kørende ad Mads Holms Vej, da han blev standset af en patrulje.

Kørte trods forbud

Kgs. Lyngby: Torsdag aften klokken 21.43 kørte en 28-årig mand fra Græsted bil, selvom han tidligere havde fået et kørselsforbud. Manden blev standset på Helsingørmotorvejen og sigtet for kørsel uden førerret.

Forsøgte at løbe fra politiet

Helsingør: En 20-årig mand fra Helsingør forsøgte natten til fredag at løbe fra politiet. Manden var kommet kørende ad Esrumvej klokken 03.25 i så høj fart, at det vakte interesse hos en patrulje, som kørte efter manden. Manden kørte ind på en parkeringsplads og løb fra bilen. Han blev imidlertid indhentet af betjentene og efterfølgende sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end den tilladte. Den 20-årige blev taget med på politistationen, hvor en læge blev tilkaldt for at tage en blodprøve, som skal fastlægge den 20-åriges nøjagtige promille.

Kørte uden kørekort

Humlebæk: En 26-årig mand fra Espergærde blev onsdag eftermiddag klokken 17.20 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Manden blev sigtet for at køre uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet inddraget samt for at overtræde hastighedsbestemmelserne.

Bilruder knust

Hornbæk: En Fiat Punto, som holdt parkeret på Bødkervej, har onsdag aften omkring klokken 20.20 været udsat for hærværk, idet alle bilens ruder er blevet knust.

Tyveri fra byggeplads, Helsingør og Hillerød

Mellem fredag klokken17.00 og tirsdag klokken 11.03 blev der stjålet en pladevibrator fra en byggeplads på Strandpromenaden i Helsingør.

Langsom kørsel på motorvej førte til sigtelse for narkokørsel, Hørsholm

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 01.03, kørt en bil meget langsomt på Helsingørmotorvejen omkring afkørslen til Hørsholm. Bilen kørte også uden rette lygteføring og med flade dæk. En patrulje kørte til området for at kigge efter bilen, og på Frederiksborgvej passerede de en bil, som passede på beskrivelsen.

Patruljen henvendte sig derfor til føreren af bilen, en 23-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Et narkometer viste, at hun formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og hun blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Kvinden kunne heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, da hun ikke havde erhvervet sig et sådant, og derfor sigtede patruljen hende også for kørsel uden førerret.

Spirituskørsel, Hillerød

En 46-årig kvindelig bilist blev klokken 04.00 standset af en patrulje på Helsingørsgade. Et alkometer viste her, at hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Kvinden blev efterfølgende kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring kvindens eventuelle promille.

Bagrude knust

Helsingør: En Volkswagen Golf, som holdt parkeret på Blichersvej, har mellem klokken 19.00 og 21.00 lørdag aften været udsat for hærværk, idet bilens bagrude er knuset. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.47.