Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/01/20-2020/01/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hash fundet i klasselokale

Helsingør: Mandag morgen klokken 09.15 var narkohunde fra Nordsjællands Politi og medarbejdere fra politiets forebyggelsesenhed forbi Produktionsskolen på Fabriksvej. Her blev der fundet en mindre mængde hash, som var efterladt i et klasselokale. Nordsjællands Politis har et skærpet fokus på unge og euforiserende stoffer og besøger derfor jævnligt de forskellige ungdomsuddannelser i Nordsjælland.

Værktøj stjålet fra varebil

Helsingør: Fra en Ford Transit, som holdt parkeret på Rolighedsvej, er der mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 07.00 stjålet et bajonetsav, en skruemaskine og en kabeltromle. Tyven har brudt en billås op for at skaffe sig adgang til bilen.

Forlygter stjålet

Kvistgård: Forlygterne og motorhjelmen fra en Ford Transit, som holdt parkeret på Kongevejen, er mellem fredag klokken 16.00 og lørdag klokken 10.30 blevet stjålet. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.18.

Ild i bil

Helsingør: Mandag formiddag klokken 11.44 udbrød der brand i en bil, der holdt på en parkeringsplads på Fenrisvej. Bilens fører havde kort tid forinden parkeret bilen for at handle, og da han kom tilbage og ville starte den, udviklede den så meget varme, at den brød i brand.

Narkobilist uden kørekort

Veksø: En 20-årig mand fra Helsingør blev mandag klokken 12.56 standset på Frederikssundsvej og sigtet for narkokørsel samt kørsel uden førerret. Manden var påvirket og cannabis og havde ikke noget kørekort, men havde altså alligevel valgt at sætte sig bag rattet og køre.

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 10.34 blev det anmeldt, at der lørdag mellem klokken 20.00 og søndag klokken 10.30 var blevet knust en rude i højre sidedør i en BMW holdende på Violvej, hvorefter der var blevet stjålet anlæg, skærme i instrumentbrættet, lygter og motordele.

Narkokørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 16.50 blev en 20-årig mandlig bilist fra Helsingør standset på Korshøj af en patrulje. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han kunne heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet sig sådan et, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret.

Parkeret bil og mur ramt af varebil, Hellerup

Klokken 18.50 påkørte en 21-årig mandlig bilist fra Helsingør en parkeret bil på en parkeringsplads på Lille Strandvej i forbindelse med, at han skulle vende sin varebil. Herefter bakkede han ind i en bygning, så der kom mindre skader på husmuren.

En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at føreren af bilen ikke havde førerret, hvilket han blev sigtet for. Det var ikke første gang, den 21-årig kørte bil uden et gyldigt kørekort, og hans bil blev derfor konfiskeret ved hændelsen.

Indbrud på skole, Helsingør

Klokken 01.06 indløb der anmeldelse om indbrud på Helsingør Ungdomsskole. Vinduet til et kontor var blevet opbrudt, mens der var knust en rude i et andet vindue. Patruljer med hunde kørte til stedet, hvor der blev søgt efter gerningsmændene, som dog ikke var at finde i området. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 10.59 anmeldte en borger fra Rogertsvej, at tre personer netop havde forsøgt at stjæle poser med pant fra anmelders carport, men at de tre var stukket af fra stedet på cykel, da de blev råbt an.

Anmelder beskrev de tre mænd som:

A: Mand, 50 år, iført hue, udenlandsk af udseende, iklædt mørkt tøj
B: Mand, cirka 20 år, udenlandsk af udseende, iklædt mørkt tøj
C: Mand, cirka 20 år, udenlandsk af udseende, iklædt mørkt tøj

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 11.20 anmeldte en borger fra H C Andersens Vej, at tre mænd netop havde været inde på hans grund og kigge ind ad vinduet. Da mændene opdagede, at anmelderen var hjemme, løb de væk og cyklede fra området.

En patrulje blev sendt til området, men de tre mænd blev desværre ikke udfundet.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der er sammenhæng imellem episoden på Rogertsvej og episoden på H C Andersens Vej.

Kørsel i frakendelsestiden i påvirket tilstand, Hørsholm

Klokken 11.30 blev en 45-årig mandlig bilist fra Albertslund standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at manden var frakendt retten til at køre bil, ligesom han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor manden blev kørt til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle påvirkningsgrad.

Sidespejle ødelagt

Helsingør: Begge sidespejle på en Volkswagen Golf er i weekenden blevet ødelagt af en ukendt gerningsmand. Bilen holdt parkeret på Gurrevej i tidsrummet fra fredag klokken 18.00 til søndag klokken 12.00 og sidesepejlene er blevet bukket bagover og bagskjoldene ødelagt. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 12.41.

Unge skabte utryghed

Helsingør/Farum: En gruppe på 10-15 unge mænd skabte med deres opførsel søndag eftermiddag klokken 15.25 utryghed i området ved Helsingør Svømmehal. En patrulje kørte til stedet og efterfølgende rundt i området, dog uden at finde de unge. Også i Farum skabte nogle unge mænd utryghed. Det skete søndag aften omkring klokken 20.00, hvor de unge mænd, hver gang nogle unge kvindelige medarbejdere gik ud med affald bag ved Kvickly, henvendte sig til de unge kvinder. Politiet blev kontaktet og kørte til stedet, men også her var de unge mænd forduftet.