Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023/01/30-2023/02/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Cyklist og bilist i ulykke, Helsingør

Torsdag kl. 16.47 skete der et uheld mellem 59-årig mandlig fra Helsingør bilist og en 14-årig cyklist fra Helsingør på Baldersvej. Den 14-årige dreng blev efterfølgende kørt på hospitalet for at få behandlet sine skader.

Hærværk mod bil, Helsingør

Mellem søndag klokken 22 og mandag morgen klokken 07.25 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Hestens Bakke. Gerningspersonen har punkteret alle fire dæk og knust en siderude på bilen.

Kørsel uden førerret, Helsingør

En 31-årig mand fra København blev kl. 4.20 sigtet for at køre bil på Prøvestensvej i Helsingør på trods af at hans kørekort var administrativt inddraget.

Kørte i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 01.28 natten til torsdag blev en 24-årig kvinde fra Helsingør standset på Kircksvej. Kvinden blev sigtet for at køre bil, selvom hun tidligere var frakendt kørekortet og denne frakendelse fortsat var gyldig.

Persongrupper, svage og udsatte, Helsingør

Kl. 16.15 fik politiet en anmeldelse fra en borger, som fortalte, at der i en bus på Gefionsvej ved Vestervang Kirke, sad en passager, som nægtede at forlade bussen. Passageren havde været truende med en flaske over for øvrige passagerer og buschaufføren. Der blev sendt en patrulje til stedet, som tog den 36-åtige mand med på stationen.

Spirituskørsel, Kvistgård

Mandag kl. 17.25 blev en mistænkt spirituspåvirket billist stoppet på Helsingørsvej i Kvistgård. En alkometertest viste, at den 41-årige kvindelige chauffør var påvirket af alkohol, og derfor blev hun sigtet og anholdt for spirituskørsel. Kvinden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve så den præcise promille kan fastlægges.

Uheld lukkede motorvejsstrækning, Hørsholm

En strækning på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm måtte i en periode lukkes for trafik, efter to biler klokken 08.21 kørte ind i hinanden. Der skete ingen personskade ved sammenstødt og vejen blev åbnet for trafik igen klokken 09.18

Undersøgelse – hændelse uden sag, Helsingør

Kl. 20.50 fik politiet en anmeldelse fra en borger i Fiolgade, der oplyste, at 4 unge mænd var løbet forbi anmelders bolig og havde smadret hendes vindue. Hun var løbet efter de 4 unge mænd som var forsvundet ned af Stengade og Sudergade.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 31. januar – 5. februar 2023

Unge skabte uro, Helsingør

En gruppe unge mænd skabte klokken 21.25 så megen uro ved Helsingør Ungdomsskole, hvor de blandt andet tog drikkevarer fra cafeen uden at betale, at et par patruljer kørte til stedet og tog en alvorssnak med de unge. Da de alder var mindreårige, blev deres værger underrettet, ligesom de sociale myndigheder bliver orienteret.